|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη
Απόσπασμα:
μη ξεχνας οτι οι περισσοτεροι δουλευουμε και ηδη χανουμε πεμπτη παρασκευη που ειναι εργασιμες... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι εγώ πάντως άδεια θα πάρω την Παρασκευή κι άμα το αποφασίσουμε και την Τρίτη. |
|
|||
|
|||
Χαιρομαι παιδια που κανονιζετε αυτην την εκδρομη.
Κωνσταντινουπολη εχω παει πριν 2μιση χρονια οδικως. Οι δικες μου παρατηρησεις, αν τις θελετε βεβαια: Συμφωνω οτι το προγραμμα που βγηκε μοιαζει με κρουαζερια, παρεα με τις μηχανες. Εγω με την γυναικα μου ειχαμε ξεκινησει στις 7πμ και φθασαμε στην Πολη 10 το βραδυ. Με αρκετες στασεις φυσικα.Οταν πηγαιναμε μπηκαμε απο Κηπους και οταν γυριζαμε μπηκαμε Ελλαδα απο Καστανια. Αξιζει να πας οδικως ολη την διαδρομη και αν βαριεστε γυριζετε με τα πλοια. Το να πατε Κωνσταντινουπολη και να κανετε μονο 250χλμ ειναι ασκοπο. Πατε αεροπορικως τοτε και νοικιαστε κανενα αμαξι εκει. Θα κλεισω λεγοντας και συγνωμη κιολας, οτι τετοιες εκδρομες πρεπει να γινονται σε κλειστο κυκλο, απο ανθρωπους που γνωριζουν ο ενας τον αλλον και εχουν ταξιδεψει κιολας και μαζι καμια φορα. Αθροα προσελευση κοσμου δημιουργει αυτα τα φαινομενα που εχω αρχισει να βλεπω: Ασυννενοησια! Παντως καλα να περασετε και με προσοχη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστουμε Ηλία |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το γενικό πρόγραμμα της εκδρομής είναι ήδη στο μυαλό μας. Λείπουν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Επιπλέον, γυρνώντας την Τρίτη γλιτώσουμε και την κίνηση της επιστροφής του τριημέρου!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα πιο πολλα παιδια δουλευουν και δεν ειναι ευκολο να προσθεσουν κι αλλες μερες. Απο Αθηνα πρεπει να ξεκινησετε Πεμπτη και επιστρεψετε Τριτη! Οποιος ομως θελει να παει πιο νωρις η να επιστρεψει πιο μετα no problem...απλα καλο θα ηταν να πηγαιναμε και να γυριζαμε ολοι μαζι σαν παρεα. Οποτε ανακεφαλαιωνουμε το σκελετο του προγραμματος: Πεμπτη 20/5: Αναχωρηση απο Αθηνα και διανυκτερευση στη Θεσσαλονικη Παρασκευη 21/5: Συναντηση στη Θεσσαλονικη ολης της παρεας και αναχωρηση για Κωνσταντινουπολη,οπου υπολογιζουμε να φτασουμε νωρις το απογευμα. Διαμονη 3 διανυκτερευσεις στην Κωνσταντινουπολη Δευτερα 24/5: Αναχωρηση για Θεσσαλονικη και διανυκτερευρη Τριτη 25/5: Αναχωρηση για Αθηνα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κουσάντασι - Κωνσταντινούπολη | Blackstaf | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 27-03-2010 11:10 |
Εκδρομή μονοήμερη-διήμερη στην Ορεινή Αρκαδία & Λακωνία *28-29/11/09* | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 143 | 07-02-2010 13:09 |
Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 21:14 |
R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 11:34 |
Από τις 6 έως τις 15 Φεβρουαρίου το Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος | mvlad78 | Πολιτισμός | 6 | 02-02-2009 19:03 |