|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Sakis & Hekima στην Αθήνα.....
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αν υπαρχει διαθεσιμοτητα,ακομα δυο ατομα παρακαλω,διαφορετικα τους χαιρετισμους μας στα παιδια.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναπούλη επιτέλους |
|
|||
|
|||
Το μαγαζί φαίνετε εξαιρετικό!
Καλά ξεμπερδέματα και να μου προσέχετε τον Σακη μην ξεσαλώσει το παιδί γιατι μετά πετάει Πολύ θα τόθελα να είμαι μαζί σας αλλά Αργος Πειραιάς Άργος είναι λιγότερο από 500χλμ και δεν το αποφασίζω να βγάλω την μπουμπού για τόσα λίγα() Καλά να περάσετε ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πως θα ξεσαλώσει αφού είναι πάντα σοβαρός και αμίλητος. Άσε το βλέμμα του. Πάντα χαμηλά. ???(Θα είναι και η γυναίκα του μαζί). Καλά είσαι φίλε. Γιατί δεν κάνεις και εσύ τον κόπο να ανέβεις. Έχω δωμάτιο άδειο και αναχωρείς το πρωί………………………… |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Mέσα για μέσα και ο Μπακάλης !!!
Διπλός βεβαίως βεβαίως με 1200 !!! |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
χρονια πολλα στον Σακη (sakis) | commander | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 69 | 26-03-2012 12:01 |
Κοψιδοπροβατοχοιρινοκατάσταση στου Sakis | Sakis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 82 | 29-09-2011 23:54 |
Xρόνια πολλά στη Σοφία (Hekima) | Sakis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 50 | 10-08-2011 14:34 |
Χρόνια Πολλά στον Σάκη(Sakis)! | Jefe | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 47 | 19-03-2011 23:19 |
χρονια πολλα στον Sakis! | AntonisKitoudis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 19-03-2010 21:22 |