|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χάνι Γραβιάς
εφτιαξα ενα πολυ ωραιο βιντεο με οτι βιντεο ειχα και φωτο ενα δωρο απο μενα για ολους που ηταν στην βολτα τωρα απλα μενει για το πως θα ερθει στα χερια σας παντως αξιζει να το δειτε μιλαμε στο τηλεφ
|
|
|||
|
|||
Που ήσουν μάστορα;
Σε περίμενα στη διασταύρωση να ανεβούμε Μπράλο και να πάμε για καφέ Μώλο. Τελικά στρόφαρα μόνος μου |
|
|||
|
|||
δεν μου ειπες οτι θα ερθεις και ειχα μεινει εγω και ο ελπιδοφορος ετσι ειπαμε να παμε οπως ηρθαμε ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ
|
|
|||
|
|||
συναντηθήκαμε και εμείς κατα τύχη στο δρόμο....δώσαμε κάποιες χεραιτούρες....είμασταν 1ktm990-1multistrada1000-1cbr600-1cbf-2adve εγώ και ο vtheo.....πήγαμε για καφεδάκι αρβανίτσα....!!!
Ωραία βόλτα παίδες!!! αν το ήξερα θθα ακολουθάγαμε!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο στα φιλαράκια ωραία η βολτούλα σας
|
|
|||
|
|||
Φίλτατοι Συνταξιδευτες έχω στα χέρια μου σπάνιο αρχειακό υλικό από την ιστορική μας βόλτα στο Χανι της Γραβιάς Ο καλλιτέχνης Dimitris Arazos φρόντισε να την απαθανατίσει για τις επόμενες γενιές με ένα υπέροχο και διασκεδαστικο βίντεο διάρκειας μιας ώρας περίπου. Από την Τρίτη θα έχω και αντίγραφα dvd οπότε όσοι πιστοί επικοινωνηστε για την παραλαβή τους
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και από εμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη Δημήτρη. Θα ήθελα και εγώ ένα dvd.
|
|
|||
|
|||
Τέλεια παίδες, εσημειωθει
|
|
|||
|
|||