|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ
Πανο με το καλο να το αποπερατώσεις το ταξιδι .. Αν και δεν σε φοβαμαι οτι δεν θα το τελειώσεις αλλα να εχεις και τον φοβο των ιουδαιων αν ΔΕΝ το τελιωσεις η τιμωρία σου θα ειναι .................................να παντρευτείειειειςςς.......
|
|
|||
|
|||
Άμα είναι τέτοια τιμωρία δεν θα το τελειώσω αλλά θα το παρατείνω. Κάπου έχω διαβάσει από ένα άλλο λιμάνι εκεί στην Ρωσία, φεύγει καράβι για Αλάσκα…
|
|
|||
|
|||
Εδώ διέσχισε την Υπερδεινιστηρία (ουφφ.. μόνο να το αναφέρεις δυσκολεύεσαι ) στην Ιαπωνία δεν θα φτάσει το τρελό αγόρι .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πανο, οταν μου το ειπες πριν μερικες εβδομαδες σε εναν απο τους καφεδες του φορουμ ειπα ''ο ανθρωπος ειναι τρελος, μην δινεις σημασια''!!!
Ομως μιλωντας μαζι σου εκεινο το βραδυ στην Οαση ειδα οτι ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΣΕΣ.......(!!!) και σκεφτηκα τον εαυτο μου του καποτε.........τον θεωρουσα μεγαλο μετα απο τα τοσα ταξιδια σε τοσες χωρες με εκεινες τις συνθηκες (1984) πολιτικες και οδηγικες....... Ομως μιλωντας μαζι σου, αυτο το μεγαλειο που αισθανομουν για μενα ολα αυτα τα χρονια εκεινο το βραδυ στην Οαση......μικρυνε......εγινε τοσο δα......διοτι ολα μου τα χιλιομετρα του τοτε και του μεχρι σημερα ειναι απειροελαχιστα μπροστα σε αυτα τα ''λιγα'' αλλα τεραστια και ατελειωτα 27000 που προκειται εσυ να κανεις. Φιλε μου καλο σου δρομο. καλη σου τυχη κι ειθε ολοι οι Θεοι της Υφηλιου να σε προστατευουν. Οταν με το καλο γυρισεις, εγω ο μικρος και φτωχος σε μοτοσυκλετιστικες ταξιδιωτικες εμπειριες θα σταθω απεναντι σου να ρουφηξω το καθε τι που θα εχεις να μου πεις μπας και γινω ελαχιστα πιο πλουσιος, οχι απεναντι σου βεβαια αλλα απεναντι στον εαυτο μου!! καλυ τυχη φιλε μου........ Last edited by GeorgeP; 22-01-2012 at 20:41. |
|
|||
|
|||
Rutas y puntos de interés de fernan_ci : wikiloc.com
... ένας ισπανός. Μέσα στις 76 διαδρομές έχει και πολλά κομμάτια που σε ενδιαφέρουν. Πληροφορίες για την βατότητα και δυσκολία του δρόμου και σε πόσες ώρες βγαίνει. |
|
|||
|
|||
εισαι τρελος ??? που θα πας ??? Ιαπωνια ???
ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!! Πανο με το καλο να ετοιμασεις το ταξιδι αυτο που μαλλον το ονειρευεσαι καιρο με το καλο να πας και να γυρισεις πισω γεματος εικονες εμπειριες τις οποιες θα περιμενουμε ολοι να μοιραστεις μαζι μας.. ευχομαι να σου πανε ολα οπως τα εχεις σχεδιασει !! |
|
|||
|
|||
Με το καλό ρε φίλε.Τέλειο ταξίδι
|
|
|||
|
|||