|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Άμεση απάντηση από τον Νίκο Λεοντόκαρδο
Άψογη εξυπηρέτηση από τα παιδιά στον Περιστερά Ευχαριστώ!!!!! |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα παίδες!!
θέλω για άμεση τοποθέτηση ελαστικά Conti trail Attack 2 σε 1200GS 2008 Ευχαριστώ το φόρουμ για την προσφορά!! Καλή συνέχεια σε όλο τον καλό τον κόσμο! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μπορείς να ανατρέξεις εδώ, στα posts #98, #99, #100 ... edit: το παραπάνω post, προστίθεται κ κάτω από τον τιμοκατάλογο που ισχύει σήμερα. . Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 06-04-2013 at 22:30. Λόγος: edit post ! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... μπορείς να τηλεφωνήσεις για να κλείσεις ραντεβού ... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ το GS FORUM !
τα καινούργια παπουτσάκια τοποθετήθηκαν (conti trail attack2) και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλες! Κατ αρχην δεν σε χτυπάνε στο τιμονι σε κάθε λακουβα όπως τα προηγούμενα (Battlewing) μια κ μάλλον έχουν μαλακότερο προφίλ, οπότε η άνεση κ η ποιότητα κύλισης ανέβηκαν, επίσης η μηχανη στρίβει ποιο εύκολα κ τέλος ζεσταίνονται πολύ ευκολα! Για να δούμε κ στο βρεγμένο αν ειναι καλύτερα απο τα παλια μου λάστιχα και επίσης αν ειναι καλύτερα απο τα προηγούμενα conti trail attack 1 που απο ένα φίλο που τα είχε έλεγε πως γλυστρούσαν! τιμή 245 ευρω! Ευχαριστώ τον Περιστερά κ τα παιδιά εκεί για την αψογη εξυπηρέτηση! (δεν ξέρω αν είναι διαφήμιση αυτό, αλλά φόρουμ είναι, το καλό, όπως και το κακό θα πρέπει να λέγονται ονομαστικά! χεχε) Καλή συνέχεια σε όλο τον καλό τον κόσμο! |
|
|||
|
|||
Νίκο, μπορεί να έχω μια τιμή, επειδή δεν είναι στο τιμοκατάλογο του Περιστέρα, για ένα σετ Metzeler Sahara3 σε διαστάσεις 90/90-21 54S και 130/80-17 65S για ένα Suzuki DR800?
Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Σίγουρα θα σε ικανοποιήσει κ θα σου κάνει τιμή για το φόρουμ ... Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 16-04-2013 at 03:08. Λόγος: . |
|
||||
|
||||
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... |
|
|||
|
|||
Έφτασε η ώρα των ελαστικών για την καλή μου... ανυπομονώ για τις πρώτες εντυπώσεις από τα Metzeler Next
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |