|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ & ΝΟΤΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 6-8/01/
Μπραβο βρε παιδια για αλλη μια φορα τα μελη της παρεας περασαν ομορφα,αντε και στην επομενη.
Καλως ορισατε οι Αθηναιοι.. |
|
|||
|
|||
Ένα Μεγάλο Μπράβο στη Σοφία για την εξαιρετική αυτή ιδέα και για όλους όσους βοήθησαν να υλοποιηθεί! Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να είμαι εκεί μαζί σας, αλλά χάρηκα πραγματικά που είδα πόσο υπέροχα πέρασε η οικογένεια του GS Forum! Να'στε καλά φιλαράκια, πάντα τέτοιες ομορφιές!
|
|
|||
|
|||
Και οι Κορινθιοι
|
|
|||
|
|||
Κάποιες φωτογραφίες και από εμένα από το πρωϊνό καφεδάκι στο Καστράκι (Αέρινο).
Να είστε όλοι καλά παιδιά. |
|
|||
|
|||
Ευτυχώς που ήσουν και εσύ Βαγγέλη εκεί και τράβηξες φωτογραφίες γιατί αλλιώς ........... Πάντα τέτοιες όμορφες μαζώξεις παιδιά . |
|
|||
|
|||
Ολοι ειμαστε πισω στις βασεις μας ασφαλεις,χορτασμενοι απο ομορφες εικονες και χαρουμενα προσωπα.Ποτε βεβαια δεν ειναι αρκετο μα ξερουμε πως εχουμε να περιμενουμε κατι...και συντομα θα ξαναβρεθουμε...σε αλλη παραλιαΕνα μεγαλο μπραβο σε ολους τους φιλους που αψηφισαν τον καυσωνα και ταψιδεψαν με τον ενα η τον αλλο τροπο για να ανταμωσουμε.Κρητη,Πατρα,Ορεστιαδα,Θεσσαλονικη,Βολος,Λαρισα,Τρικαλα Καρδιτσα,Κεφαλλονια,Αθηνα,καλα τα καταφεραμε ε?Σοφουλα να σαι καλα που μας ξεσηκωσες και παρατησες στο Σακουλη...τις λεπτομερειες.Αργυρη και Βαγγελη ευχαριστουμε για τη φιλοξενεια,Δημητρη ευχαριστουμε γιατι ηξερες την απαντηση σε οτι μας κατεβαινε και ρωταγαμε,ζηταγαμε,ψαχναμε.Με τους εδω θα τα πουμε την Τεταρτη στον καφε,με ολους εσας που ξαναειδα ααααλλλααααα και ολουουουους εσας που γνωρισα επιτελους και απο κοντα,ραντεβου σε 25 μερουλες.Ελπιζω να περασουν σα νερακι.Τι λετε?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιάννη μου μεγάλες ιδέες έχουμε όλοι μας για να πραγματοποιηθούν όμως χρειάζονται και μεγάλοι άνθρωποι. Όλο αυτό έγινε πραγματικότητα επειδή και όσοι βοήθησαν και όσοι κατάφεραν να έρθουν στόχο είχαν να περάσουμε καλά. Ίσως ακουστώ ρομαντική αλλά εγώ αυτό το ΣΚ εισέπραξα πολύ αγάπη γέμισα τις μπαταρίες μου μέχρι την πίτα στο Σοφικό. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θοδωρή, η προκαταβολή σου, βρίσκεται στα χέρια μου. Θα σου δώσω τα 40 €, την Τετάρτη στον καφέ ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
---- Δώρα πίττας - 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 547 | 12-04-2012 17:22 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1064 | 19-02-2012 22:05 |
ΤΑΞΙΔΙΑ 2012 | FZMAN | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 48 | 10-01-2012 21:58 |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
2012 | georgekostas | Κινηματογράφος | 6 | 23-06-2009 14:36 |