|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Καλησπέρα Λεοντόκαρδε.Ενημέρωσε σε παρακαλώ το Περιστερά για ένα σετακι TOURANCE NEXT για το adventure μου.Στέλνω p.m.
|
|
|||
|
|||
καλησπερα θα ηθελα κ εγω ενα ζευγαρι Metzeler Tourance για την καλη μου-ΑDV07-Παρακαλω για τις ενεργειες σας που λενε...Ευχαριστω εκ των προτερων...
|
|
|||
|
|||
Οπως παντα άψογη αντιμετώπιση και απο το φόρουμ και απο το μαγαζι.
Το μόνο άσχημο ειναι πως θέλει και ακτινολογηση μπρος πίσω η καλη μου , και ....πονεσε λιγο παραπάνω . Ευχαριστω πολυ και πάλι το φόρουμ |
|
|||
|
|||
Καλησπερα Λεοντοκαρδε,θα ηθελα και εγω λαστιχακια για τη καλη μου,
ευχαριστω εκ των προτερων |
|
|||
|
|||
τα λαστιχα φορεθηκαν!!!ολα τελεια!!!!δυστυχως και εγω χρειαζομαι ακτινολογηση,αλλα λεφτα γιοκ!
ενα μεγαλο ευχαριστω στο forum,και στον Λεοντοκαρδο για την αμεση ανταποκριση του |
|
|||
|
|||
μολις παρελαβα κ εγω τα λαστιχα... ενα μεγαλο ευχαριστω στο Λεοντοκαρδο κ στο φορουμ...αψογη εξυπηρετιση...
|
|
|||
|
|||
καλησπερα λεοντοκαρδε! εxω ενα ταπεινο gs 800 και πρεπει να αλλαξω επειγωντος λαστιχα! εχουν λιωσει λεμε!! λοιπον? θα μηλισεις με τον περιστερα για μενα φανταστικε moderator?
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Λεοντόκαρδε, θα ήθελα και γω λάστιχα για την "μαυρούλα" μου, μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον κο Περιστέρα; Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
Ο έμπορος ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Τα λαστιχάκια μπήκαν, γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση, με άμεσο κλείσιμο ραντεβού. Το μόνο κακό είναι ότι θέλω και ακτινολόγηση μπρος Ευχαριστώ πολύ το forum και τον Λεοντόκαρδο
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |