|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ & ΝΟΤΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 6-8/01/
ωραια εκδρομη! μπραβο!
χαρηκα που ξαναειδα γνωστα προσωπα..........αντε τωρα και στο σοφικο! |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα κ από εμένα άργησα λίγο να απαντήσω αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ
Σας ευχάριστο όλους για το καλωσόρισμα και τις ευχές εύχομαι σε όλους τα καλύτερα κ πάντα όρθιοι όπως λέτε πάντα κ μου αρέσει Γνώρισα αρκετούς από εσάς στην συνάντηση και έπαθα πλάκα με την όλη κατάσταση που επικρατούσε στην παρέα το χαβαλέ την κουβέντα το πόσο άνετα αισθανθήκαμε από την πρώτη στιγμή Έχω εμπειρία και από άλλες συναντήσεις μοτοσικλέτας αλά ποτέ μα ποτέ δεν συνάντησα τέτοιο κλίμα και τέτοιους ανθρώπους συγκινήθηκα πολύ με την αντιμετώπιση πολλών κ το ενδιαφέρον που έδειξαν Ευχαριστώ τον Comander και τον Nivo για τις συμβουλές (nivo την πλεξούδα του διακόπτη την έκανα κιόλας σε ευχαριστώ) Comader μιας και είναι ακόμα κρύος ο καιρός να ξέρεις πώς τις καλτσούλες τις έβαλα στην κυρά και είναι πανέμορφες με το μαύρο το μοτέρ πάνε γάντι ευχαριστώ Ελπίζω να είστε όλη γεροί και δυνατοί κ την επόμενη φορά να ήμαστε περισσότεροι ανυπομονώ κ ελπίζω να μην ξαναρθώ σε συνάντηση ποτέ ξανά φορτωμένος σε κλούβα |
|
|||
|
|||
Σήμερα είχαμε tour de service και εφαρμογή τον tips από φίλους που μάθαμε κατά την έκδρομη!!!!
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν του άρεσε στην κλούβα!!!Ήταν δίπλα μου 20ώρες σε ένα ΣΚ και πέρασε άσχημα???? |
|
|||
|
|||
EEE τωρα τα λετε αυτα με mercedes σας ταξιδεψα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Είστε γ@μώ τα παιδιά και οι τρεις! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα!!
Την επόμενη φορά όμως να μας ενημερώνετε πως, και με τι ταξιδεύετε για να μη μας τρώει η αγωνία... |
|
|||
|
|||
AntonisKitoudis Troublemakerr_1150 N4pSt3R faker μαγκες δεν χρειάζεται άλλο ψήσιμο για Σοφικο... Last edited by xurxes; 10-01-2012 at 03:00. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και για την ωραια κουβεντουλα στη ταβερνα. Καλη ανταμωση στην επομενη που θα ειναι και καλυτερη. Πανος - Αλεξια |
|
|||
|
|||
Oσο και αν το θελουμε ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο απο πολλες πλευρες για 3ημερο κυριως χιλιομετρικα, εγω θα ξερω εκεινες τις μερες αν κατεβω η οχι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάνο μου, όπως θα κατάλαβες, τα αισθήματα είναι αμοιβαία!! Δεν βλέπουμε την ώρα να τα ξαναπούμε από κοντά!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν γίνεται Βασίλη!Δουλειές υποχρεώσεις και πολύ λίγος χρόνος για τα πάνε έλα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
---- Δώρα πίττας - 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 547 | 12-04-2012 17:22 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1064 | 19-02-2012 22:05 |
ΤΑΞΙΔΙΑ 2012 | FZMAN | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 48 | 10-01-2012 21:58 |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
2012 | georgekostas | Κινηματογράφος | 6 | 23-06-2009 14:36 |