|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ"
Θέλω και εγώ ένα ραντεβού για αλλαγή στα μπροστινά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Eίσαι οκ .... τηλεφώνησε στον έμπορο για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
την περασμενη εβδομαδα ελαβα και γω το πακετο εδω στην κρητη.εξυπηρετικοτατος ο περιστερας!:sm5:
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα.Ενδιαφέρομαι για 1 ζευγάρι πίσω τακάκια για r 1200 gs του '05.
Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Πριν λίγο καιρό άλλαξα μπροστά δισκόπλακες και τακάκια από τον Περιστερά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από την τιμή και από την εξυπηρέτηση.Σήμερα πήρα τα πίσω τακάκια να τα περάσω μόνος.
Μπράβο στους ανθρώπους του forum που τρέχουν για μας και στον Περιστερά για τις τιμές. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!! |
|
|||
|
|||
χαιρετω ολα τα μελη. θα ηθελα να ρωτησω αν τα εχει φορεσει καποιος απο εδω και αν ειναι ευχαριστημενος και αν υπαρχει διαφορα απο τα μαμα. ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
|
|
|||
|
|||
ξανανεβαζω το ποστ γιατι ειδα πως δεν εχει απαντησει κανεις στις παραπανω αποριες μου και αφου περασαν οι μερες λεω μηπως τα εβαλε κανενας... και μπορει να μας πει την αποψη του!!! ευχαριστω εκ των προτερων.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Έκλεισα κι εγώ για τακάκια για τι μπέμπα μου mariosg
|
|
|||
|
|||
Βάλε μια απόλα..........
Νικόλα όπως και στο pm που σου έστειλα έτσι και από εδώ βάλε με, σε παρακαλώ, να πάω Pegeonshoping .
Πες του από όλα και βλέπουμε τακάκια δλδ...... Thanks in advance. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
"Sold-out" σε 29 από 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου | MARK | Αθλητισμός | 1 | 20-04-2010 22:09 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |