|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!!
Με την σειρα μου και εγω επισκεφτηκα το Νοσοκομειο-πεταλοπειο ΟΚ WHEELS για αλλαγη στα πεταλα της καλης μου.Μετα απο ωρες ερευνας και αφου εκαψα καποια δισεκατομυρια εγκεφαλικα κυτταρα αποφασισα και εβαλα τα Conti Trail Attack.Η εξυπηρετηση αψογη, ο καφες επισης, οι υπαλληλοι δεν προλαβαιναν να ανεβαζουν και να κατεβαζουν μηχανες απο τα σταντ, τα τηλεφωνα να χτυπουν ως αλλο τηλεμαρκεντινγκ γραφειο....Αυτο σημαινει πολλα...αν εισαι επαγγελματιας εισαι και το δειχνεις....Εντυπωσεις λιαν συντομως!!!
|
|
|||
|
|||
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΚΗ ΕΧΩ ΕΝΑ 1150GS 2002 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚ WHEEL ΑΛΛΑ ΔΕΝΞΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΚΤΛ.....
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είσαι οκ ...
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ενδιαφέρομαι για τα dunlop roadsmart.Στέλνω pm και αναμένω απάντηση.Εντυπώσεις από το λάστιχο σε δυο βδομάδες που θα επιστρέψω από Κρήτη!!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ό έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
Πολύ καλησπέρα σας και από μένα , πήγα και εγώ με την σειρά μου και έβαλα λάστιχα στην μικρή μου , η εξυπηρέτηση ΑΨΟΓΗ και ΑΜΕΣΗ, μόλις είχα το οκ από τον Νίκο και επειδή είναι και δίπλα στην δουλειά μου είπα να περάσω για να ρωτήσω πότε να κλείσουμε ραντεβού και τα σχετικά και μου τα πέρασε την ίδια στιγμή , καφεδάκι δεν ήπια αλλά ήταν μεσημέρι και θα πήγενα για φαϊ και πάλι σε ευχαριστώ πολύ Νίκο για την άμεση απάντηση .
|
|
|||
|
|||
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ Dunlop TR91.
|
|
|||
|
|||
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ Dunlop TR91.
|
|
||||
|
||||
Ο Θαλασσούδης ενημερώθηκε ...
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 27-12-2013 00:05 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |