|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Άξονας ή αλυσιδογράναζα ???
Επαναδιατύπωσε το post.
|
|||
|
|||
Απάντηση: Service σε R1200GS Adventure στα 50.000χλμ και αλλα παρ
Απόσπασμα:
Εδω μιλας με αναβατη που εχει τελειωσει το τμημα μηχανικων εσωτερικης καυσης του ΤΕΕ Πυθαγορας και δεν πηρε ποτε το πτυχιο του γιατι εχασε τον πατερα του και βγηκε την αλλη μερα στο μηνιατικο (οπως το λες και συ). Στο ξαναειπα γραναζια και καδενες αλλαζα μονος μου οταν αυτα γινονταν για πεταμα(να στο ΞΑΝΑγραψω μυτερα και στραβα δοντια)και φυσικα μονο με γνησια. Προσπαθοντας να θυμηθω ηταν περιπου ενα σετ γραναζια ανα δυο αλυσιδες. Ειναι απαραιτητο να αναφερω επισης οτι τον καιρο εκεινο οι μηχανες μου εκαναν δεκαδες χιλ.χλμ με φουλ φορτιο και καταπονησεις απο ακρη σε ακρη της Ευρωπης. Επειδη στο συγκεκριμενο θεμα κοντευεις να γινεις διχως λογο ρεζιλι ξαναδιαβασε τι σε ρωταω ευγενικα και απαντησε σε μενα στον συμφορουμιτη Neo και σε δεκαδες αλλους. Οι οποιοι ενω σε παρακολουθουν και σε συμβουλευονται -οπως κι εγω αλλωστε-σε βλεπουν εδω με τις μπαινιτικες βαφες και τον ωστενιτη απο επαναφορα να τα εχεις κανει Θαλασσα. |
|
|||
|
|||
(αλουμινια, σιδερα, κραμματα) και απασχολουμαι (πριν την ανεργια) στην Ναυτιλια!
θες τα λινκς για τις ιαπωνικες ''μαγκιες''? μηπως θες να μας πεις εαν οι ''####μουριδες εκαναν καμια καινοτομια τα τελευταια χρονια.....σοβαρη?εαν ειχαν τα αντερα ποτε να κανουν σοβαρη ανακλισει πριν πεθανει κανεις? εαν ημουν σε φορουμ γιασπαν να εισαι σιγουρος οτι 8α ειχα ετοιμη ατζεντα με προβληματα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι αλλη ιστορια και μπορει να συμβει στον οποιονδηποτε ... Δεν υπαρχει λογος ειδικα σε τεχνικο θεμα να χρησιμοποιουμε τετοια ''επιχειρηματα'' Προτεινω να αφησουμε τη δουλεια στους ειδικους (Neo) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αφου επιμενεις............ δεν υπαρχει λογος κανενας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρέπει να ειναι υψηλοτατου επιπεδου!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ! |
|
|||
|
|||
ρε παιχταδορ στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.
Ποιος μιλαει για προσβολες και για υβρεις. Ο καπετα ανακατοστρας. Ε δεν γινετε ρε παιδι μου πως να το κανουμε. Στα 10 ποστ τα 9 ειναι κατα των BMW.Και καλα να ελεγαν και κατι.Το κατηγορω ετσι απλα για να λεω κατι δεν νομιζω οτι ταιριαζει στην φιλοσοφια. Στο φιναλε εαν νιωθει τοσο περιφανος για το μηχαν-ακι του ας γραφει στο βαραντερο φορουμ μονο αφου εμεις ειμαστε χαζοι και μας επιασαν κοροιδα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αστειε....ba(hons) Economic Cambridge university 1999-2002 78% ........με αγαπη και τσιγαρο..... |
|
|||
|
|||
εαν θες εχω και αλλο ενα πτυχιο ναυτηλιακων απο Ελλαδα αλλα οκ δεν ειναι επι της παρουσης.
Τι επαθες? Βουβα? Ετσι ευκολα? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άξονας για R1150 GS με 18000 χλμ | serp600 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 09-03-2011 14:29 |