|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum πάει στην Ιαπωνία !!!
Απόσπασμα:
Αλυσιδογραναζα η άξονα; Το ντέρμπι συνεχίζεται… Φώτη μην περιμένεις απάντηση από τον Φαίδων…αλλά θα σου πω εγώ… απογοήτευση και μεγάλη λύπη, γιατί ακόμα η μηχανή δεν είναι έτοιμη. Μήπως το προτζεκτ θα τιναχτεί στον αέρα; Λέω εγώ…… |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Γιαι απο οτι βλεπω με fonturo ΔΕΝ πηγαινεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.,...,..,.να πας με το..,.,,. varadero,.., |
|
|||
|
|||
Εκτος τοπου κσι χρονου...
Τοσοι ανθρωποι που περιμενουν απο μερα σε μερα την αναχωρηση, που εχουν γινει χορηγοι απο το υστερημα τους,ο ιδιος ο αναβατης σε αναμμενα καρβουνα με ενα απο τα μεγαλυτερα ταξιδια μοτοσυκλετας στα σκαρια και να μην κανει τον κοπο ο μηχανικος να μας γραψει εστω τι γινεται με τη μοτοσυκλετα.. Δεν ειναι απλο κυριε αυτο που αναλαβατε, το καταλαβατε? |
|
|||
|
|||
Δεν μας μενει πολύ καιρός (και εμας και του magelanou)αμα είναι να στείλω γερανό να το φόρτωση και να πάει σε ενα συνεργείο που να μπορεί να αποπεράτωση το πρότζεκτ χωρίς να εχουμε δεύτερη κουβέντα......
|
|
|||
|
|||
Σιγά παιδιά, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες,
δεν νομίζω ο Φαίδων να έχει ρίξει την υπόθεση... Λίγες φορές τον συνάντησα, πολλές φορές τον διάβασα, μου έδωσε την εντύπωση θετικού και σοβαρού ανθρώπου... Αφού πρότεινε και ανέλαβε τόσο σοβαρή προετοιμασία που τον ανέβασε στα μάτια όλου του φόρουμ, πιστεύω ότι θα την φέρει σε πέρας! Αν όμως κάτι "τρέχει" Πάνο, να μας ενημερώσεις για τις εξελίξεις... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Ας σκεφτόμαστε θετικά...
Μία Contour Roam με 2 κάρτες 16 Gb θα φροντίσουν για την αποτύπωση κινούμενης εικόνας από τις στέπες της Μογγολίας.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετσι λεω και εγω....ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ Ας σκεφτομαστε θετικα απο εδω και περα... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 303 | 02-12-2013 01:19 |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Ηράκλειο Το Gs Forum πάει Θέατρο ¨ Η Απαγωγή της Σμαράγδως ¨ | Eftixis | Θέατρο | 41 | 22-06-2011 22:14 |
Το GS Forum πάει OAKA στους U2 | CPretenteriS | Πολιτισμός | 37 | 10-09-2010 22:49 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 12:22 |