|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες .....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μια οικογένεια "βουνίσιων" επισκευτηκε την Αθήνα και πήγαν για πρώτη φορά στην ζωή τους σε πολυκατάστημα.
Μπαμπας και γιός βολτάριζαν στα αμέτρητα μαγαζιά ενώ η μαμά πήγε για ψώνια. Είχαν εντυπωσιαστεί από όλα όσα έβλεπαν, αλλά περισσότερο σε ένα μέρος με κάτι γυαλιστερούς τοίχους που άνοιγαν και έκλειναν. "Πατέρα τι είναι αυτό?" ρωτάει ο γιός.. Ο Πατέρας μην έχοντας ξαναδεί ασανσερ, απάντησε ότι δεν ξέρει. Οπως χάζευαν εντυπωσιασμένοι, μια άσχημη μεσίληκας και αρκετά παχιά κυρία μπήκε μέσα στο ασανσερ, και πάτησε ένα κουμπί. Οι πόρτες έκλεισαν, και μπαμπάς και γυιός χάζευαν το νουμεράκι που αυξανόταν. 1,2,3,4,5... Συνέχισαν να κοιτούν όταν είδαν το νουμεράκι να μικραίνει. ....5,4,3,2,1,0. Οι πόρτες άνοιξαν και βγήκε με 25χρονη θεογκόμενα δίμετρη. Ο πατέρας τότε λέει στο γιό του μην παίρνοντας τα μάτια απο την θεά. Πηγαινε φώναξε την μανα σου ΤΩΡΑ!!!! Last edited by gepol; 09-02-2011 at 08:55. |
|
|||
|
|||
Ο Χαρλεάς.....
Ενας Χαρλεάς πολύ "macho" έκανε την βόλτα του ώσπου περνώντας πάνω απο μια γέφυρα βλέπει ένα κορίτσι να ετοιμάζεται να #######.
Τι κάνεις εκεί την ρωτά.... Θα αυτοκτονήσω.... Μην θέλοντας να φανεί αναίσθητος, αλλά και επειδή η κοπέλα ήταν πολύ όμορφη της λέει: "Πριν το κάνεις, έλα δώσε μου ένα φιλί και άμα συνεχίσεις να θέλεις να #######ς, εντάξει.." Η κοπέλα το σκέφτηκε λίγο και τελικά ενέδωσε...Οταν τελείωσε της λέει: "Φιλάς καταπληκτικά, πρέπει να το ξανασκευτείς, μια τόσο όμορφη κοπέλα. Μα γιατί θέλεις να αυτοκττονήσεις?" "Οι γονείς μου, μου δημιουργούν τρελό πρόβλημα επειδή μου αρέσει να ντύνομαι σαν κορίτσι!!" |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 10-09-2009 02:23 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 46 | 04-09-2009 05:13 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 60 | 03-09-2009 04:52 |