|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Απάντηση: Ελαστικά Heidenau
Επειδή το νήμα μεγάλωσε υπέρμετρα, βρήκα τι έχουν γράψει μέχρι τώρα όσοι είχαν άμεση επαφή με το λάστιχο Heidenau scoutK60
πρώτος τα φόρεσε ο Χρηστάρας ο tattoopanther: Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οι οποίες απόψεις είναι αυτές που με είχαν στρέψει την προσοχή μου στο λάστχο αυτης της μικρής βιομηχανίας, λέγετε σε αμερικάνικο φορουμ, ότι το εργοστασιο παραγωγής ήταν παλαιοτερα της Metzeler Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να σχηματίσει μια γνωμη σχετικα με το Κ60 διαβαζοντας τα παραπάνω.. |
|
|||
|
|||
έτσι....διαφορετικά call me!!! για τετΑτετ.......ανησυχίες |
|
|||
|
|||
Παρέλαβα Σήμερα Τα νέα ελαστικά της HEIDENAU k60
Φυσικά στον φίλο Χάρη (siraxanz) οφείλω να πω πάρα πολλά>> Για την αμεσότητα που είχε για να με εξυπερετήσει, για τα καλά του λόγια, τις απορίες που είχα, την παραγγελία και την προσπαθειά του για να βρει εδώ τις καλύτερες τιμές σε όλους εμάς Τέτοια άτομα στο φόρουμ πραγματικά χρειάζονται... Δοκιμή και επιστρέφω με εντυπώσεις Ευχαριστώ Χάρη...... |
|
|||
|
|||
Καλορίζικα Σπύρο και καλό-λιώσιμο
Μακάρι να τα ευχαριστηθείς |
|
|||
|
|||
Καλημέρα , έχουμε κάτι νεότερο όσο αφορά τα λάστιχα π.χ φθορά ? Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ!!!!
Ανδρέας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μην επαναλαμβανόμαστε ., αλλά αν πας και λίγο χωματάκι φίλε .,. ,.,βάλτα ., αβλεπεί.,.,. στο 650 που έχεις θα σε πάν και παραπάνω., απο τα 1200άρια λόγο βάρους.,.., προσπάθησε μόνο.,. να τηρείς με ευλάβεια τις πιέσεις ., όταν μπαίνεις στο χώμα., όταν φορτώνεις την μηχανή ., η όταν πας ταξιδάκι on road.,.,., αναλόγως.,., τα δικά μου φτάσαν στα 5.000χλμ ζωής στη μηχανή μου . ,και είναι σαν να τα έβαλα χθές.,., απο άποψη κρατημάτων .,., το μπροστά δεν έχει καταλάβει τίποτα.,.,., το πίσω έχει αρχίσει να δείχνει φθορά.,.,.,. και μερικά κράκς .,.ας το πώ έτσι .,.σε μερικά σημεία.,., μετα απο πολύ Χαλκιδικιώτικη κροκάλα,., και ταξιδάκια 3βάλιτσος και με την Κυρά επάνω.,., και αν παρατηρήσουμε στο κέντρο του λάστιχου .,., βλέπουμε ότι έχει ακόμη ψωμί.,.,. αν με βγάλει άλλα 4 με 5.000 χλμ το πίσω ., θα είμαι ευχαριστημένος και με το παραπάνω., για την χρήση που κάνω στο εργαλείο.,., τα συμπεράσματα δικά σας .,.,., Last edited by tattoopanther; 20-03-2012 at 19:38. |
|
|||
|
|||
ευχαριστώ πολύ κατατοπιστικότατος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
kalispera, mia erotisi paidia.... to idio lastixo nomizo kanei kai so 1150 gs i kano lathos???
|
|
|||
|
|||
Σωστά.
|
|
|||
|
|||
Πολύ αναλυτικό όλο το νήμα.
Όμως….. Εγώ που δεν κάνω χώμα και θέλω να βάλω τα K76 μπορείς να μου τα φέρεις και σε ποια τιμή? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελαστικά Heidenau. Απόψεις;; | yannis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 28 | 20-10-2011 06:50 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
Heidenau K60 | Ionlab | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 05-10-2009 16:57 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |