|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW ή VARADERO ??????????????????
..........είναι τρελοί σ'αυτό το φόρουμ......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γειά σου ρε φίλε Γιώργο Π.Είσαι ανεξάντλητος.Σε διαβάζω χρόνια( που λέει ο λόγος) και σε απολαμβάνω.Εδώ όμως βρήκες το δάσκαλό σου με τον ΝΛΣ. Πάντα χιουμοριστικά+φιλικα και προς τους δυό σαςΣυγχαρητήρια για το επίπεδο !!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
ναι,να γελανε μαζι μας!
|
|
|||
|
|||
Γιώργο δεν με ενοχλεί καθόλου που δεν έχεις GS και λες ότι λες για τις GS (*)
Με ενοχλεί που μόνο αυτό κάνεις. (**) Απλό νομίζω. --- (* για την ακρίβεια πραγματικά δεν θέλω να ξαναπάρεις GS για πολλούς λόγους... α. γιατί αν βρεις κάτι το παραμικρό στη νέα GS σου ποιος μας ξεπλένει, β. γιατί αν δεν βρεις κάτι άξιο λόγου να θάψεις στην υποτιθέμενη νέα δική σου -το πιθανότερο δηλαδή, άσχετα με τα σούπερ στατιστικά σου- λυπάμαι που θα θάβεις τις άλλες μηχανές, ενώ εδώ εμείς συνηθίσαμε ...κλπ.) (** αργά η γρήγορα πιο εύκολα θα σε μαθαίνουν οι άλλοι "α λες αυτόν που θάβει μέρα νύχτα τις BMW, τα boxer και τα GS μέσα στο GSforum;" αντί "α το Γιώργο τον GeorgeP λες;") Last edited by NLS; 10-09-2009 at 13:25. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
+ 1000 !!!
|
|||
|
|||
ρε παιδια η πλακα πλακα και τα σοβαρα σοβαρα αλλα δε συγκρινονται οι 2 μηχανες!μην τρελαθουμε κιολας!μονο ο γιωργος μπορει να πιστευει κατι τετοιο,η καλυτερα ουτε αυτος το πιστευει αλλα προσπαθει να κοροιδεψει τον εαυτο του αναγαγoντας σκοπο της ζωης του να αναδεικνυει τα προβληματα των bmw!φιλικα παντα!
Last edited by ntinopoulos; 10-09-2009 at 13:45. |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο που λεω ¨η καταδικνειω με τα γραφόμενα μου, κι ελπιζω να γινω αντιληπτος επι τέλους ειναι οτι 1- η Βαραντερο ειναι πιο αξιόπιστη απο την GS 2- Η Βαραντερο εχει λιγότερες ανακλησεις απο την GS στα 10 χρόνια υπαρξης της και 3- Η βαραντερο για τα λεφτα της ειναι προτιμοτερη της GS αυτα τα τρια, ουτε πια ειναι καλυτερη ουτε πια ειναι χειρότερη!!! Δεν μπαινω σε τετοιες συγκρισεις εδω και πολλα χρονια!!! Ουτε φυσικα προσπαθω να κοροιδεψω τον εαυτόν μου, ειμαι ΠΟΛΥ πραγματιστης για κατι τέτοιο!!!! Τωρα για το πια φρεναρει, στριβει, τουρλουμπόνεται καλυτερα ειναι θεμα οδηγου και των cochones του και μονον!!! Φαντασου να στριβει σε μια δεδομενη στροφη GS με Χ κμ να την περναει απο την εξωτερικη Βαραντερο με Χ2 κμ και απο την πιο εξωτερικη εταιρη GS να περναει και τα δύο με Χ3 κμ. ΠΟΙΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ερωτώ!!!!!!! Last edited by GeorgeP; 10-09-2009 at 14:40. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, e-rockit, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |
Honda Varadero 2009 | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 49 | 06-05-2009 14:01 |
Αναγνώριση Χρονολογίας Varadero | Vakalos | Άλλες εταιρίες | 3 | 03-01-2009 18:30 |