|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κάπου στην Θεσσαλία....
Προχωρημένο απόγευμα πιά και γεμάτοι εικόνες & μπαταρίες γεμάτες, έπρεπε να ξεκινήσουμε για τα πίσω... Αλλωστε είχαμε ραντεβού για καφεδάκο απογευματινό στην Καρδίτσα με τον Billy-Bo... Παλιός Σιδ. Σταθμός Φαναρίου Καρδίτσας ! ... καφεδάκος και ανταλλαγή εντυπώσεων με τον Βασιλάκη.... Ναι, ήταν μια ημερήσια βολτούλα, που λες "ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ" σίγουρα προς τα εκεί! Αλλωστε μας περιμένει πάλι η γαλήνη της Δρακότρυπας, ο ήχος των τρεχάμενων νερών και οι όμορφοι μεζέδες του Θύμιου !!! Να είστε όλοι καλά και να ταξιδεύεται όσο μπορείτε...
Τα ωραία της ζωής είναι εκεί έξω! |
|
|||
|
|||
Μπράβο Αργύρη με τις ωραίες περιγραφές σου. Θυμίσου σε παρακαλώ σε επόμενη εκδρομή προς αυτά τα μέρη, να βγάλεις μια φωτο και από το χωριό μου, το Ανθοχώρι (το 2ο χωριό από Μουζάκι προς Λ. Πλαστήρα). Ωραίο μέρος με πανέμορφη πλατεία και εκκλησία! Έχω να περάσω πολλά χρόνια και μου έλειψε. Καλά που είσαι και εσύ και παίρνω μια μικρή δόση από αυτά τα φανταστικά μέρη...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ή θα πάμε μαζί ή θα κάνω ένα μικρό οδοιπορικό για πάρτη σου ! Το ξέρω το χωριό σου, έχω πάει και έχω φάει κιόλας... (δις) Οντως πανέμορφο & πασίγνωστο για τις ομορφιές του ! Αλλωστε αυτην διαδρομή την σκέφτομαι αρκετά. Κρυοπήγη - Ανθοχώρι - Κερασιά και Λίμνη Πλαστήρα ! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. Και σε περιμένω και προς τα εδώ... |
|
|||
|
|||
Τι μου κάνεις τώρα Αργύρη! Ξέρεις τι είναι να τ´ ακούς αυτά από το κρεββάτι του νοσοκομείου? ελπίζω να αναρρώσω γρήγορα και να ξαναβρεθώ μάχιμος στους δρόμους με τη φοβερή παρέα σας...
|
|
|||
|
|||
Αργυρη, ευχαριστουμε για την ξενάγηση.
|
|
|||
|
|||
Ωραία Αθάνατη Ελλάδα, όλες οι γωνιές της, καρτ-ποστάλ. ..
Αργύρη κ Φωτεινή πάντα όμορφες βόλτες εύχομαι R1200GlamorusSpecial |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παλικάρια....
Να είμαστε όλοι καλά, και να χαιρόμαστε τις ομορφιές του όμορφου τόπου μας!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο για τη βόλτα σ' ενα πανέμορφο μέρος
|
|
|||
|
|||
Μπραβο και απο μενα στο ζευγος ....υποχρεωσεις δυστηχως με κρατησαν μακρια σε αυτη τη βολτα ! δεν πειραζει στην επομενη !!
|
|
|||
|
|||
|
|
|