|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θεσσαλονίκη-Πειραιάς-Ρίο προσοχή δεν είναι δρομολόγιο πλοίου
Απόσπασμα:
φίλε αντώνη, κρίμα που δε σε γνωρίσαμε και μεις οι δουλειές βλέπεις, είναι και η εγκηματικότητα.... είχες δίκιο, έξω από την ταβέρνα μας πέτυχε ένας σκύλαρος.... κανίς θα ήταν.... και για να μην πω για την παρέα...... χάλια... και όταν λες δυτικά εννοείς στην Πάτρα??? πάντως , να σαι καλά για τα καλά σου λόγια |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
μπραβο ρε παιδια,πολυ χαιρομαι που περασατε καλα!
μια αναποδια της τελευταιας στιγμης μας κρατησε μακρια απο το ταξιδι αυτο... τεσπα,αλλη φορα... ομως που τον πηγατε τον φιλο μου,τι του κανατε? ολο για το φαι της θεσσαλονικης μιλαει! μην νομιζετε οτι εδω μενει νηστικος...,το τρωει κι εδω το φαι του! |
|
|||
|
|||
. . . Έτρεχα όλη την ημέρα και μόλις τώρα "μπήκα" στο φόρουμ για έπεσα πάνω σ' ένα τσουβάλι ΓερμανοΠατροΠειραιώτικης λάσπης . . .
. . . . . . . . . Ένα σας λέω: Να προσέχετε τα νώτα σας. . . και μιας και οι περισσότεροι είσαστε ναυτάκια, για να το καταλάβετε καλύτερα σας λέω πως: την κάτσατε την βάρκα. Αύριο, δηλαδή σήμερα, δουλεύω μέχρι της 18:00 η ώρα. Μόλις επιστρέψω. . . θα υποφέρετε. . . . . . . . . . . . Την άγάπη μου στον μανιακό που μπήκε στον κόπο να μου δανείσει λίγο ρεύμα από την μπαταρία του και την ευχή μου στον τύπο με το τρανσάλπ, να μείνει από μπαταρία στην μέση του πουθενά και να μην περάσει κανένας για να τον "ενισχύσει", για τις επόμενες δύο ημέρες. . . . . . . . . . Καήκατε |
|
|||
|
|||
Θανάση καταπληκτικό φωτορεπορτάζ, ξαναέζησα τις υπέροχες στιγμές της όμορφης παρέας του Gsforum. Περάσαμε ένα Super Σαββατοκύριακο μαζί με πραγματικούς φίλους, καταφέρνοντας με γέλιο και ξεγνοιασιά να ξορκίσουμε όλα τα άσχημα του δελτίου ειδήσεων και όχι μόνο, χωρίς μάλιστα καμιά ιδιαίτερη προετοιμασία αφού οι επισκέψεις των περισσοτέρων φίλων ήταν ξαφνικές. Να ευχαριστήσω τέλος όλους και όλες που ήρθαν και βοήθησαν στο να πετύχουμε όλα τα παραπάνω Νikos-x + Eιρήνη Jefe + Syvaris + Κωνσταντίνος + Ειρήνη (ΡΙΟΝ) Paschalis + Irene + Χριστίνα gsmaniac + Eλένη (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) tattoopanther + Έφη (ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ) 1974 (ΣΑΡΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ) pkiriakos nek21 andreas75 mikearmy + Μαρία + Τάσος (ΣΕΡΡΕΣ) Οργάνωση-συντονισμός Sakis + Hekima + Ελίζα + Λευτέρης Υ.Γ. όσοι δεν ήρθαν απλά έχασαν... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να 'στε καλά φίλε μου κ πάντα να ζούμε τέτοιες όμορφες στιγμές! τό.... Να γιατί Gsforum είναι, γιατί μέσω αυτού του forum γνωριστήκαμε μεταξύ μας, όπως κ πάρα πολλοί άλλοι συνφορουμίτες, κ περνάμε όμορφα, είτε μοτοβόλτα στο βουνό είναι, είτε εκδρομή, είτε ταξίδι στο εξωτερικό, είτε ένα ταπεινό καφεδάκι. Γιατί πάντα η παρέα μετράει κ η καλή καρδιά!
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βρέ φίλε, γιά ξανασκέψου το λίίίγο.... Σε ξελασπώσαμε στην Τουρκία...κάμποσες φορές, σε ξελασπώσαμε κ τώρα μές στο κάστρο σου, κι ενώ κρυφοκοιτάς στις αντιπροσωπείες γιά να αγοράσεις μία GS, μας την λές κιόλας??? Παρ' όλα αυτά.............έχεις την αγάπη μας, κ ρεύμα από τις μπαταρίες μας..... Που να "παίξει" κ το βιντεάκι..... Jefe Last edited by Jefe; 11-01-2011 at 17:22. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ακριβώς έτσι!!!
μ' έπιασες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ντινόπουλε, μας χρωστάς μία καλή συνάντηση! Σε έχω στο τεφτέρι μου... Jefe |
|
|||
|
|||
ΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΝΤΕΕΕΕ........και στην επομένη........
καλά ταξίδια σε όλους ........μη χαθούμε .. ..ετσι..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα τότε τι είναι ; | frits | Ελλάδα | 6 | 07-03-2010 15:04 |
δεν είναι τίποτα σπουδαίο... | Alext | Ανέκδοτα | 4 | 05-01-2010 23:05 |
Αν δεν είναι "όλα τα λεφτά" αυτό τότε τί είναι | MARK | Ελλάδα | 7 | 06-11-2009 20:33 |
«Η Θεσσαλονίκη δεν ήταν Eλληνική» | sotos | Επικαιρότητα | 13 | 02-06-2009 12:18 |