|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ
Παναγιωτη τα link ειναι απο ενα ζευγαρι ιταλων που κανανε την διαδρομη που θες μεχρι το oulan bator με στοιχεια απο τους δρομους, τα ferry, τον χαρτη και διαφορα αλλα. Καλη μελετη. και Google Μετάφραση
|
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Μαγκελάνε.Να σε δούμε στο ταξίδι να σε χαιρόμαστε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε Μανώλη να είσαι καλά αδελφέ.. Είδα και τα έξι βίντεο και όντως αντιπροσωπεύουν το 90% από εκεί που θα περάσω. Η είσοδος από Ρωσία για Μογγολία είναι αυτή που έχω διαλέξει κ’εγω, αλλά έχω σκοπό για άλλο δρομολόγιο από αυτό που έκαναν μέσα στην Μογγολία. Ευχαριστώ φιλαράκι.. |
|
|||
|
|||
Πανο ριξε μια ματια σ'αυτη τη σειρα.Εγω ειδα ενα για λιγο,δεν ξερω αν λεει κατι.
Ανεμενε και για τις υπολοιπες πληροφοριες που λεγαμε. |
|
|||
|
|||
Ενα βιντεο με τον δρομο στην Chita που λεγαμε τραβηγμενο το 2011
Και αυτη η σειρα... Russia to Vladivostok in July-August 2011. Ulan-Udé - Cita Highway M55. Last edited by nordkapp; 27-01-2012 at 00:00. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άμα είναι έτσι Βαγγελη όπως δείχνει το βίντεο, για 1000χιλ πάμε καλά. Και ότι λέγαμε, χθες είναι κεντρικός δρόμος περνούν όλα τα οχήματα. Τα βαρέα ιδικά κάνουν καλή δουλειά. Σε μερικά σημεία το χώμα είναι σαν μπετό. Τέτοια σημεία πέρασα στο ταξίδι του 2011. το θέμα είναι δεν ξέρεις που θα βρεις πρόβλημα, γιατί λόγο βαρύ χειμώνα, χαλάνε πολλά σημεία δρόμου.. ευχαριστώ Βαγγελη. |
|
|||
|
|||
Με το καλο να πας και να ερθεις και να ταξιδεψουμε και εμεις μαζι σου..
|
|
|||
|
|||
Βάλε καμιά πληροφορία για να γουστάρουμε
|
|
|||
|
|||
Άντε Πάνο με το καλό να το κάνεις και αυτό το ταξίδι που έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.
Εννοείται βέβαια πως όσο πιο προετοιμασμένος πας τόσο πιο εύκολα θα αντιμετωπίσεις όλα τα προβλήματα που θα συναντήσεις. Περιμένω να διαβάσω με μεγάλη αγωνία το προηγούμενο ταξίδι σου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία ( σίγουρη) και σ αυτό το ταξίδι. |
|
|||
|
|||
Magelane τέτοια θα κάνεις και συ στην Μογγολία???? Last edited by teo71; 31-01-2012 at 01:44. |
|
|