|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τελικά δεν έχουν άδικο κάποιοι που μας θεωρούν ψώνια!
Υπάρχει κόσμος που έχει ελλιπή αυτοσεβασμό και κομπλεξική προσωπικότητα, σαν αποτέλεσμα είναι να προσπαθεί με διαφορετικά μέσα να προβληθεί στους υπόλοιπους με διαφόρους τρόπους αλλά και με υλικά αγαθά που για αυτόν έχουν σημασία.
Μην δίνετε βάση…. «άσε τον τρελό στην τρέλα του» ! |
|
|||
|
|||
Να είσαι κανά αλάνι και να του κάνεις κανά ΑΠΟΤΟΜΟ ομως με το χέρι που κατευθύνεται στα γεννητικά του όργανα και τη γρήγορη κάμψη της πλάτης:
ΤΣΣΣ.....Ρε Λάκη... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως εγώ το συζητάω στα φανάρια με τους διπλανούς...Εχει φάση.. |
|
|||
|
|||
παντως εγω παλιοτερα κυκλοφορουσα με μπουφαν HD και μπρελοκ HD ενω οδηγούσα παπι HONDA 90!!
γιατρε μου ειναι σοβαρο?? εχω συνδρομο διπλης και μη πιστοποιημενης σειρας παραγωγης ουπς |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κι εγω καποτε χωρις τριπλετα παρα μονο με μπαγκαζιερα τυχαια ακουσα ενα σχολιο στον δρομο,στα φαναρια συγκεκριμενα.ημουν και φορτωμενος λιγο και του πα να κανει στην ακρη να του εξηγησω με τον τροπο μου για το αν ειμαι ψωνιο η οχι,ε,λοιπον απο τοτε δεν νομιζω να το χει ξεχασει.ημουν απολυτα καταννοητος. εχει βρεθει ο καθε γιαπης και μιλαει για τον καθε ανθρωπο που παει και δινει μια μικρη περιουσια για να παρει το ονειρο του,ναι υπαρχουν και καποιοι που το κανουν για την φιγουρα τους,και πανε και παιρνουν θηρια και μετα στα βενζιναδικα βαζουν 3 ευρω ισα για να τους παει σπιτι τους,ομως υπαρχουν και καποιοι αλλοι που ειναι και πολλοι που πανε και ψωνιζουν την αγαπη τους,τον νταλκα τους,το ονειρο τους.και το φορτωνουν οπως τους γουσταρει κι οποτε τους γουσταρει.και δεν το περνουν για την μαπα κανενους,τα σκανε με τον κοπο τους και την παιρνουν γι αυτους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κατέβηκε το παλικαρι και η μηχανή έμεινε ΟΡΘΙΑ... Τις είχε ξεχάσει.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει η πρακτικότητα και η έλλειψη αυτής...Είναι που είναι το GS, να κουβαλάω και 2 πλαινές? Τεσπά...
|
|
|||
|
|||
συμφωνω kapetanie...κεντρο με gs τριβαλιτσος και προβολακια ειναι καπως....αλλα ειναι και δικαιωμα του καθ'ενα οδηγου να κινειται οπως επιθυμει....οποτε...ουτε τους κοροιδευω ουτε τους συμμεριζομαι..
|
|
|||
|
|||
Υπαρχουν κομπλεξικοι και bmwδακηδες και αλλοι! Ο φιλος που αγορασα την gs μου ελεγε το tdm μου κατραμα (προφανως μονο λογω ονοματος γιατι το Tdm ειναι απιστευτη μοτοσυκλετα με καταπληκτικο κινητηρα και αξιοπιστο οσο μονο ονειρευεται η bmw!)
Και υπαρχουν αλλοι οπως καποιοι συμφορουμιστες στο tdmhellas που γυρισανε και με ειπανε φιγουραντζη που πηρα gs ενω εγω κυκλοφορω με κινεζικο σκουτερ εντος Αθηνας! Η καθε μηχανη εχει τα καλα της και τα κακα της! Εμενα προσωπικα μου την δινουν και οι δυο μεριες...και των επιδειξιομανων, φιγουρατζηδων, ασχετων, αλλα και των κομπλεξικων που χαρακτηριζουν ωμα καποιον λογω της μαρκας μηχανης που καβαλουν! Ετσι ειναι παντα! Ολα εχουν δυο οψεις! Καλες βολτες σε ολους! Παντως οι αληθεις για μενα ειναι οι εξης: 1) Καμια μηχανη δεν ειναι καλυτερη στο κεντρο απο ενα σκουτερ ή παπι!!!!!!! 2) Τα αναμενα προβολακια σου παρεχουν μεγαλυτερη ασφαλεια γιατι σε βλεπουν καλυτερα και αρα σε προσεχουν! 3) Η μπαγκαζιερα πισω ειναι μικρη και αν θες να παρεις ενα πραγμα παραπανω σε αναγκαζει ειτε να το κουβαλας πανω σου ή να κανεις χρηση στο τριβαλιτσο! Last edited by yamdoc; 02-05-2010 at 17:20. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To σουβλάκι. Μήπως τελικά μας φτώχυναν κάποιοι | VILLY | Διάφορα | 11 | 26-08-2009 20:34 |
Σοκολάτα που δεν παχαίνει | skippybi | Υγεία | 14 | 25-08-2009 14:03 |
Τελικά έχουν ημερομηνία λήξης τα κράνη; | leonidas | Κράνη | 20 | 14-08-2009 10:18 |
Χρεώσεις & πρακτικές τραπεζών που έχουν κριθεί παράνομες | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 6 | 26-05-2009 03:20 |
Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 23:50 |