|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Απόσπασμα:
Δεν πρεπει να επαναπαυομαστε γιατι η δικη μας δεν εχει αρχισει το κλαμα, που απο οτι καταλαβαινω ειναι θεμα χρονου. Το οτι καιγεται το σπιτι του γειτονα δεν σημαινει οτι χαιρομαστε που δεν καιγεται και το δικο μας. Περνουμε κουβαδες και τρεχουμε. Και αντε αυτοι που εχουν εγγυηση. Εκεινοι που δεν εχουν??? Και εχουν και ESA??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να παρεις varadero μουτρο να ησυχασεις
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Περιμένω την απάντηση τη Δευτέρα . . . θεωρώ πάντως ότι είναι θέμα BMW Hellas και όχι αντιπροσωπείας!Ο μηχανικός της Μotion n' Style δε θεωρώ ότι μπορεί να επηρεάσει την απόφαση άμεσα . . . έβγαλε φώτο κ έβγαλε φωτοτυπία την άδεια κ το βιβλίο service!Aπόλυτα επαγγελματίκη στάση,βέβαια μου είπαν ότι το πιθανότερο είναι ν'αλλαχθεί πάλι με SHOWA,με δικό μου κόστος . . . Ξέχασα η ανάρτησή μου είχε σχεδόν αδειάσει από λάδι,έλειπα κ ο συγκάτοικος όπου την "πήγε" βολτίτσα δε πρόσεξε τη διαρροή καθόλου,μ'αποτέλεσμα όταν την είδα εγώ να είχε χυθεί πάνω στη μηχανή!Από την εταιρεία όταν το είδαν μου είπαν ή να την αφήσω εκεί ή να προσέχω πολύ λόγω της διαρροής! Last edited by THANOSEOD; 27-01-2012 at 18:41. |
|
|||
|
|||
Επανερχομαι και πλεον μονο για την ιστορια να πω οτι και η επισκεψη στον αντιπροσωπο του Γερακα,ειχε την ιδια καταληξη.Δηλαδη,φωτο και αμεση αντικατασταση της αναρτησης.Τελικα ομως,ξαναπηγαινοντας στην Μ/S,μιας και υπαρχουν ''δεσμοι αιματος'' εκει ,μιλησα με κορυφαιο στελεχος ,και η αντικατασταση θα γινει κανονικα με τιποτα λιγοτερο απο WP.Μεχρι να την δω φορεμενη κραταω μικρο καλαθι βεβαια,αν και δεν νομιζω να γινει κατι διαφορετικο....
|
|
|||
|
|||
Πω, πω ρε παιδιά αυτή δεν είναι μαμά, η μητριά της Χιονάτης είναι...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και μόνο για το παραμύθι τους δεν θα ξαναπήγαινα. Ή θα ξαναπήγαινα να του έδειχνα την καινούρια ανάρτηση από τον παναγιωτόπουλο. Γιατί στις εποχές που ζούμε μετράει η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με το μικρότερο κόστος. Τώρα αν υπάρχουν δεσμοί Υπάρχει και ο μαζοχισμός |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Προς το παρον ειμαστε στην φαση του ''περιμενε'',που εχουν σταλει οι φωτο,και αναμενουμε απαντηση......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 10:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 15:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 12:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 23:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 22:52 |