|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW και σπασμενο μοτερ.......
Το ότι οι Γιαπωνέζοι όπως λες βγάζουν πιο αξιόπιστες κατασκευές δεν είναι κάτι που συμφωνώ - ή έστω η εμπειρία μου λέει άλλα, είτε σε παλαιότερα είτε σε νεώτερα μοντέλα(μιλάω για αυτοκίνητα μόνον))
Μια ακόμα σκέψη είναι ότι ίσως το θέμα αξιοπιστία πρέπει να απομυθοποιηθεί, με την έννοια ότι....δες για παράδειγμα το θέμα της Σκοντα, ή έστω ακόμη και του GS. Πόσο τελικά επιρρεάζει της πωλήσεις αυτό? Ενα τρανό παράδειγμα είναι το iPhone 4. Εγινε ένας χαμός με την λήψη του σαν τηλέφωνο, ακόμα και η Apple δέχθηκε το πρόβλημα, και έδινε τσάμπα θήκες για να μειωθεί. Σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία της. Μειωθηκαν οι πωλήσεις? ΟΧΙ! Αυξήθηκαν μάλιστα. Καταλήγοντας θέλω να πώ ότι το θέμα αξιοπιστία σαν weghted average μιας επιλογής κατέχει πολύ μικρό βαθμό στα μάτια ενός πιθανού αγοραστή. Είναι πάρα πολλά άλλα πράγματα που κρινουν μια πώληση. Τώρα όσον αφορά την εγγύηση, πρέπει να κοιτάξεις το marketting aspect μιας τέτοιας κίνησης, δηλαδή την σχέση της αύξησης των πωλήσεων σε σχέση με το κόστος της κίνησης αυτής. Για το θέμα των ασφαλιστικών, δεν θέλω να το συζητήσω για τα εδώ δεδομένα και κυρίως διότι δεν το γνωρίζω. Η αντίδραση των Ελληνικών ασφαλιστικών στα δρώμενα(όχι μόνο αυτοκίνητο), είναι ακατανόητη, είτε σαν χρεώσεις είτε σαν καλύψεις. |
|
|||
|
|||
Τείνω να συμφωνήσω.....
|
|
|||
|
|||
πρεπει να εχεις bmw για να τις δεις sorry για το σπαμ.. |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω αγαπητοί φίλοι αλλά πολύ φοβάμαι ότι η εταιρία στην προσπάθειά της να κατακτήσει την αγορά έκανε υποχωρήσεις στο θέμα του ποιοτικού ελέγχου.Διαβάζω σε ξένα fora απίστευτα πράγματα.Δεν μπορεί όλοι να είναι κακότυχοι ή εμπαθείς.Από την άλλη με προβληματίζει η έλλειψη "πάθους" στη γραμμή παραγωγής.Ντιπ-καταντίπ "βιομηχανικά" προϊόντα παράγονται πλέον επιτομές του βιομηχανικού marketing.Κανείς δεν λέει όχι στην τεχνολογία αλλά πολύ στην "απ' έξω" μας έχουνε.Δεν ξέρω, βλέπω αβαρίες και ζημιές που πριν από μια δεκαετία ήταν αδιανόητες για B.M.W.(κουρεμένοι άξονες, σπασμένα υποπλαίσια, προβληματικά ηλεκτρικά, υγρασίες κλπ).Και για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου η γραμμή παραγωγής κινητήρων στην Κίνα...Είπαμε να ρίξουμε τα κόστη και ν'αυξήσουμε τα κέρδη αλλά...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
BMW σου λεει ο αλλος και ξενοιασες!! Τι να πω κανονικα θα απο ηθικης αποψεως και μονο μιας και η εγγυηση εχει ληξη θα επρεπε να τον χρεωσουν μονο εργασια .... Παντως απο οτι καταλαβα η BMW πλεον ουδεμια σχεση εχει με την την παλια BMW [που ξεραμε απο το 2002 και μετα οι πατατες διαδεχονται η μια την αλλη παιδια αν θελουμε αξιοπιστα απο την εν λογω φιρμα μονο μοντελα πριν το 2002(αυτα χωρις σεβρο) ολοα τα καινουργια ειναι με ημερομηνια ληξης..... και μαλιστα συντομη Φιλε στη κατασταση που εισαι δεν εχεις επιλογες ακολουθης τη λιγοτερη οδηνηρη για σενα και συνεχιζεις Καλο κουραγιο που λεει καο ο Ολι Ρεν..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανταλλασεται μπαρα μοτερ 1150gs | John1150 | Ζήτηση | 4 | 29-11-2010 13:39 |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 03:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 01:29 |
Το καλύτερο μοτερ για σουβλα | capo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 03-05-2010 18:44 |