|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ταχυσύνδεσμος αντλίας βενζίνης - Κωδικός 13537674765
Να κάνω μια αφελή ερώτηση:
Μήπως ο Γερμανός επέλεξε να χρησιμοποιεί πλαστικούς ταχυσυνδέσμους και όχι μεταλλικούς, όχι για την μείωση κόστους ή βάρους, αλλά για την αποφυγή σπινθήρων σε σημεία που περνά βενζίνη; Δεν ξέρω, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός σε μια τέτοια αλλαγή... |
|
|||
|
|||
σπινθήρας δεν παρουσιάζεται έτσι εσωτερικά.
Σε εμένα συνέβη το αντίθετο ράγισε ο πλαστικός ταχυσύνδεσμος και έτρεχε βενζίνη στον κύλινδρο και από εκεί στην εξάτμιση όταν σταματούσα στο φανάρι ένα σπινθήρα ήθελε ή να κάπνιζα κανα τσιγάρο πάνω στην μηχανή. Το ράγισμα ήταν φυσιολογική φθορά λόγο πολλών ετών χρήσης (μοντέλο 2004) , οπότε οι μεταλλικοί ήταν μονόδρομος (για εμένα πάντα-προσωπική άποψη- σεβαστή κάθε άλλη άποψη),,,,, εκτός αν θυμάμαι κάθε δυο τρία χρόνια να τους αλλάζω πράγμα δύσκολο. Last edited by peterv; 06-01-2011 at 20:52. |
|
|||
|
|||
Ήμαρτον με τους ταχυσυνδεσμους , και τις κοντρες αναμεσα σε GS και Varadero και ΚΤΜ και παει λεγοντας!!!!
Τι προσπαθουμε να αποδειξουμε εδω? Οτι η δικια μου η γκομενα ειναι καλυτερη απο του αλλουνου!!!!???? Οτι ειναι καλυτερη στο sex ή στην μαγειρικη , ή στις δουλειες του σπιτιου?? Μα για ονομα!!!! Ειναι εδω καποιος που πιστευει οτι υπαρχει Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ που τα κανει ολα , και τα κανει και καλα??? Αν υπαρχει , ας μας πει τουλαχιστον ποια ειναι , να εχουμε μετρο συγκρισης!!! Τα βαζουν καποιοι με τα BMW , καποιοι αλλοι με τα Varadero και αλλοι με τα KTM. "Οχι αυτο ειναι καλυτερο απο το αλλο , εκεινο εχει λιγοτερα προβληματα απο το ταδε , και παει λεγοντας. Ρε παιδια , μηχανακια ειναι , και χαλανε. Αλλα ευκολα , αλλα δυσκολα , αλλα αργα , αλλα γρηγορα. Τι να κανουμε τωρα? Αν δεν θελαμε να μπλεξουμε , ας μην τα αγοραζαμε..!!! Αλλα θελουμε , δεν θελουμε??? Δηλαδη , εσεις κυριε με το Varadero , οταν το αγοραζατε , ειπατε στον εαυτο σας "ΑΑΑ , τωρα θα αγορασω το μηχανακι που δεν χαλαει ποτε...."? Η μηπως εμεις που πηραμε BMW , το σκεφτηκαμε αυτο? ΟΛΑ ΧΑΛΑΝΕ και ΟΛΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ. 70000km απο ευρωπη σε μεση ανατολη.Αλλαξα 2 ταχυσυνδεσμους. Φιλος με Varadero εχει στην τσεπη διαφορα , συμπεριλαμβανομενου ενος HISS , γιατι σιχαθηκε να μενει απο 1 καλωδιο (1) . Τι συμπερασμα να βγαλω , οτι τα BMW ειναι καλυτερα απο τα Varadero? Αν και με τα 2 το μοναδικο που κανω ειναι να παω για καφε , τοτε εχω λαθος μηχανακι. Αν και με τα 2 παω ταξιδια , μικρα και μεγαλα , τοτε εχω το σωστο μηχανακι , οποιο και να ειναι , και ειναι και τα δυο τους καλα!!! ΥΓ. Στην περιπτωση που καποιος μεινει στην μεση του πουθενα απο ταχυσυνδεσμο , και δεν εχει εφεδρικο μαζι του.: Συνηθως σπαει της υψηλης. Αλλαζεις τους 2 μεταξυ τους , και στην μερια της επιστροφης βαζεις λαστιχακι που παει μεσα στο ρεζερβουαρ. Και σε γυριζει σπιτι , ή σε παει στο κοντινο συνεργειο. Το δοκιμασα και δουλεψε. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=dotis;318913]ΥΓ. Στην περιπτωση που καποιος μεινει στην μεση του πουθενα απο ταχυσυνδεσμο , και δεν εχει εφεδρικο μαζι του.:
Συνηθως σπαει της υψηλης. Αλλαζεις τους 2 μεταξυ τους , και στην μερια της επιστροφης βαζεις λαστιχακι που παει μεσα στο ρεζερβουαρ. Και σε γυριζει σπιτι , ή σε παει στο κοντινο συνεργειο. Το δοκιμασα και δουλεψε.[/QUOTE] !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φίλτρο βενζίνης ???? | 1974 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 25-10-2010 15:15 |
Aλλαγή φίλτρου βενζίνης σε ΒΜW R1150GS | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 30-06-2010 00:42 |
Θόρυβος απο αντλία βενζίνης σε R1150 GS | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 06-05-2010 14:25 |
ΑΝΑΚΛΗΣΗ R1200GS-Ρελές αντλίας βενζίνης | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 24-11-2009 11:14 |
Το 1 ευρώ πλησίασε η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης | wolferin | Χρήσιμα | 8 | 02-06-2009 23:29 |