|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 26 εξωπραγματικές μέρες στη ράχη και τα πέριξ της Ευρώπης.
"Γεια χαρά κύριε κάστορα" "Πάντα έχω στο μυαλό μου να κάνω μία διαδρομή με τρένο στις Άλπεις στο μέλλον" Και μία φωτογραφία που είχατε δει μόνο σε ασπρόμαυρο: "Ένα edit που μου άρεσε..." "Πάντα τέτοιους δρόμους να έχουμε" |
|
|||
|
|||
Bravo φιλε!!!
Αντε στο επομενο.. Εχεις πολύ καλό χέρι, ιδιως στα πορτρέτα! Στάλθηκε από το XOOM 2 ME μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και στα τοπία καλό χέρι έχω, αλλά μου έλειπε ένας 14-24... στο επόμενο ταξίδι δε θα ξανακάνω το ίδιο λάθος, άμα θες να κάνεις κάτι, πρέπει να το κάνεις καλά, κι ας κοστίζει... |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Τα σεβη μου στην παρεα, για το ταξιδι και την παρουσιαση
και τις ευχες μας για τα επομενα που θα ερθουν |
|
|||
|
|||
Παιδιά άψογοι!!!!!!!!...
|
|
|||
|
|||
Μας έκανες ένα ταξίδι όμορφο! Μπράβο ! Αν και στα περισσότερα έχω περάσει με μηχανή, τα διάβαζα λες και δεν τα έχω δει ποτέ μου ! Η κεντρική Ευρώπη και οι Άλπεις είναι η χαρά του οδηγού ! Πάντα τέτοια φίλε μου!.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μία ευχή μόνο, να γίνουν και τα υπόλοιπα όνειρά σου πραγματικότητα. |
|
|||
|
|||
και οι τελευταίες νόουτγουόρθυ φωτογραφίες που διάλεξα για ανέβασμα:
"κάστρο γκαραντί, πιρόγα ιμιτασιόν όμως" "b&w Krimml" "lively up yourself!" "έπρεπε να έχει και ένα ασπρόμαυρο edit αυτή η φωτογραφία" . . Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, έτσι ξέρω πώς ο κόπος πιάνει τόπο, και φτιάχνω και ηθικόν ακμαιότατον (μιας και σαν φαντάρος που είμαι ο στρατός δεν βοήθησε και πολύ σε αυτό)! Όμορφα, ανεπανάληπτα και μοναδικά ταξίδια σε όλους μας εύχομαι παίδες |
|
|||
|
|||
εχω κανει ηδη σχολιο για το ταξιδιωτικο σου
εχω περασει δις οπως κ πολλοι αλλοι απο αυτα τα μερη αλλα βλεποντας ξανα ολες αυτες τι υπεροχες φωτογραφιες ειμαι απολυτα σιγουρος πως ο Θεος ''την πρωτη μερα εφτιαξε τις Αλπεις,μετα αραξε...'' |
Tags |
alps, άλπεις, πάσα, ευρώπη, tenere 660 |
|
|