|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: michelin pilot road 3 (Εντυπώσεις)
εχω την εντυπωση οτι αναφερεται στους χαρτες της εταιρειας που δεν ειναι και κανενας οδηγικος Παραδεισος
|
|
|||
|
|||
αστυνομος μπεκας εδω
αυτο που πιστευω εγω.....γισ το εν λογο ελαστικο ειναι οτι ΔΕΝ κανει για βάρη(βλεπε adve) και ΔΕΝ βγαζει πολλα χλμ.....να...μωρε τι μου θυμιζει....τα anakee σε.....βραδυνη εξορμηση αβλεπατε στο ελαστικο (αστροτο ακομα) τη διαφορα ειχε η κορονα που ερχοταν σε συνεχη τριβη με την ασφσλτο,θα απογοητευόσασταν... . αθτο το ελαστικο ΝΑΙ μεν ποανει καλα....Αλλα δεν ειναι για φορτια και για..μακρυνες αλλαγες...α.....ουτε και για χωματακι......γνωμη μου παντα,ε!! κοστακυριαααακοοοοοοοοοοο;;που εισε βρε πσλιοκαλαματιανε και με φωναζουν μπεκα |
|
|||
|
|||
...σορρυ για τα κινεζικα....αλλα απο το κουνιστο που γραφω ζοριζομαι
|
|
|||
|
|||
ποιο κουνιστό ρε τρελοκομείο που έχεις πάει πάλι?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το συγκεκριμένο μηχανάκι φοράει michelin pilot road 3, με 8.000 χλμ... |
|
|||
|
|||
Εγώ απλά θα πω ότι με τα συγκεκριμένα λάστιχα διάνυσα συνολικά 400χιλ χώμα επί Ρωσικού εδάφους. Φωτογραφίες υπάρχουν στο συγκεκριμένο ταξιδιωτικό.. δεν είχα τίποτα απρόοπτο και η συμπεριφορά τους ήταν άψογη..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
αστα αυτά το πήγες edo το χώμα......ελα πες την αλήθεια
|
|
|||
|
|||
βασικά μπερδέυτικα////αυτο εννουσα!! τωρα το μονο αρνητικο πιστευω είναι απο θεμα βάρους...θα λιωνει γρηγορα και μηπως τετραγωνιση σε εντος πολης συνεχως κινησης!! κατα αλλα ολα καλα...εχω κανει 5,000 χλμ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος καπο κρατηματα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λάστιχα Michelin Pilot road 3 σε 1200 GS - εντυπώσεις | D_Artagian | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 26 | 13-10-2011 23:04 |
Έχουμε γνώμες για το Pilot Road 3 | seger | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 03-09-2011 20:18 |
Garmin street pilot III | pattakos | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 4 | 19-09-2010 01:27 |
GS & MICHELIN | PACO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 18-09-2010 13:41 |
Garmin-Street-Pilot-III | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 5 | 03-03-2010 19:35 |