|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Πέστε μου τι θέλετε Αγνάντι ή Τραχειά για να τηλεφωνήσω...πιθανώς εγώ να σταματήσω για τα αυγά και να σας βρώ Αγνάντι για την θέα...
|
|
|||
|
|||
ρε Syan η Τραχειά είναι μετά το Αγνάντι. Και είμαι της γνώμης όπου πάμε να πάμε όλοι μαζί. Μην το σπάσουμε το μαγαζί...
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=Michael Chatzilias;256329]Πάμε να το κάνουμε Πανηγύρι!
Όλες οι μοτοσυκλέτες γυαλισμένες και οι καβαλάρηδες όμορφοι και ξυρισμένοι! Πάμε να κάνουμε μια διαφήμιση στην Ανατολική Πελοπόννησο! 1. Rambo, διπλός 2. CKK διπλός 3. Geoski μονός 4. Syan διπλός 5. Evan400f μονός 6. Νίκος φίλος του Evan 7. Θάνος φιλος του Evan 8. Arkas σε stand by mode 9. Moby_gr σε stand by mode διπλός 10. BMWRT1150 μονός 11. Γιώργος Goldwing 12. Evanslam διπλός και σε stand by mode 13. CPretenteris μονός και σε stand by mode 14. Βόας Κροταλίας διπλός 15.Τώρα την είδα. Να τη μελετήσω λίγο QUOTE] |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν το συνηθίζω, αλλά αυτό άσε να το κρίνω εγώ αν χρειαστεί..! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Syan μου sorry. Νόμιζα ότι είμασταν παρέα...
|
|
|||
|
|||
Μιχάλη καλημέρα. Για τα δύο φιλαράκια που θα έρθουν σου απάντησα εχτές αλλά μάλλον δεν το είδες, είναι ο Νίκος & ο Θάνος. Όσο για φωτογράφο ευχαρίστως θα το αναλάμβανα αλλά έχω παλαιά μηχανή με φιλμ, οπότε δεν θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε φωτο στο Forum. Παντός θα την έχω μαζί μου.
Όσο για τα υπόλοιπα, όλα οκ. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα φίλοι μου!
Επίδαυρος Εάν υπάρχει κοπέλα ή κοπέλος που θα ήθελε να πάμε στο θέατρο της Επιδαύρου να το δούμε, μόνο τότε θα πάμε Επίδαυρο (θέατρο μόνο). Εάν δεν υπάρχει κανένας, δεν θα πάμε. Τραχειά και Αγνάντι Στράτο και Χρήστο, δείτε τί είναι το καλύτερο, Τραχειά ή Αγνάντι, για τον αριθμό των ατόμων που είμαστε. Μπορούμε να χωριστούμε σε 2 groups, το ένα για καφέ στο Αγνάντι και το άλλο για πρωινό στην Τραχειά (εγώ), κι έτσι γινόμαστε και πιο ευέλικτοι, δίνοντας ραντεβού 1 ώρα αργότερα στην Τραχειά. Ούτως ή άλλως, και τα δύο στον δρόμο μας είναι και θα τα βρούμε μπροστά μας. Εγώ θέλω να φάω το πρωινό μου στην Τραχειά και το μεσημεριανό μου στην Ερμιόνη. Ε ΤΟΙ ΜΟΙ...;; Όλες οι μοτοσυκλέτες γυαλισμένες και οι καβαλάρηδες όμορφοι και ξυρισμένοι! Πάμε να κάνουμε μια διαφήμιση στην Ανατολική Πελοπόννησο! 1. Rambo, διπλός 2. CKK διπλός 3. Geoski μονός 4. Syan διπλός 5. Evan400f μονός 6. Νίκος φίλος του Evan 7. Θάνος φιλος του Evan 8. Arkas σε stand by mode 9. Moby_gr σε stand by mode διπλός 10. BMWRT1150 μονός 11. Γιώργος Goldwing 12. Evanslam διπλός και σε stand by mode 13. CPretenteris μονός και σε stand by mode 14. Ναπολέον μονός και σε stand by mode 15. Χατζηλίας διπλός |
|
|||
|
|||
....δεν λέει, αλλά αν θέλετε να πάμε για την βόλτα ΟΚ. Επίσης η Τραχειά δεν έχει θέα. Αν έχουμε εξασφαλίσει τις πατάτες με τα αυγά και τα λουκάνικα με την φασολάδα, σένια. Αν όχι, η θέα στο Αγνάντι αξίζει.
Κανένα πρόβλημα να οδηγήσω στον δρόμο μια και τον ξέρω καλά.[/QUOTE] [QUOTE=Michael Chatzilias;256951]Καλημέρα φίλοι μου! ΕπίδαυροςΣτράτο και Χρήστο, δείτε τί είναι το καλύτερο, Τραχειά ή Αγνάντι, για τον αριθμό των ατόμων που είμαστε. Ρε παιδιά μήπως δεν τα λέω καλά. Για αυτό επαναλαμβάνω: Σένια δηλ ΟΚ για πρωινό στην Τραχειά. Δηλ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. Έκλεισε το θέμα, περιμένω οδηγίες από τον αρχηγό για να κανονίσω αναλόγως. Εγώ λέω για επιβεβαίωση να τηλεφωνήσω Ερμιόνη γύρω Παρασκευή, που θα έχουμε και μια καλύτερη τάξη μεγέθους συμμετεχόντων. Η τάση του καιρού συνεχίζει να βελτιώνεται . Άντε καλημέρα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ερμιόνη, πάρε τηλ την Παρασκευή για επιβεβαίωση θέσεων. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 21:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 03:27 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 04:39 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 01:24 |