|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ FAST&FURIOUS
Περαστικά του Βασίλη . |
|
|||
|
|||
Πηγα και γω μια βολτα απ'τα παιδια...( χωρις μηχανη...) για test ...eye!
Εντυπωσεις απ΄το τεστ? Το κατεχουν το σπορ, χαμογελανε, το γουσταρουν αυτο που κανουν... Στα ...''μειον'' το οτι ''ανεχονταί'' πανω στο κεφαλι τους καθ'όλη την διαρκεια του service τον καθε ενα μας με την οποια π@π@ρι@ μπορει να ''τουφεκιση''...και βεβαιως τα παιδια θα απαντησουν.. Οταν παω παντως το xchallenge θα αναλαβω ολη την παρεα να πιουμε καφε στο απενταντι cafe οπου τα ΤΕΚΝΑ που εχει δεν εχουν καμια ...σχεση με τους Παρασκευα/Βασιλη! Αντε καλη δυναμη παιδια! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
E! ασε καμια εκπληξη για τους καινουργιους που θα πανε...! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Τα παιδια ειναι αψογα!
Ημουνα εκει σημερα με την μπεμπα μου Παρασκευα, Βασιλη ευχαριστω για την βοηθεια και καλες δουλειες να εχετε παιδια! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
παντως και στα παιδια να πιεις καφε,εχει τρελη περαντζαδα καθε μερα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Έπαθα πλάκα με το συνεργείο των παιδιών αλλά και την μηχανή μου(την άκουσα σήμερα να δουλεύει καλύτερα απο ποτέ)..
Περισσότερο μίλησα με τον Παρασκευά ο οποίος επιμελήθηκε την ζημιά μου.. Πήγα χωρίς ραντεβού για ένα πρόβλημα που προέκυψε και εκλεισε το μαγαζί στις 20.00 για να μου την φτιάξει.. Φίλοι μου ένα έχω να πω η εξυπηρέτηση και οι γνώσεις είναι αυτές που ξεχωρίζουν.. Έμαθα πολλά και πλέον θα τα λέμε σε κάθε service. Παρασκευά σε ευχαριστώ πολύ για όλα..Όσο για την τιμή? Για αυτήν θα γράψω αλλού.. στο <<χαρίζεται>>!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Παρασκευά με ένα κιλό είσαι εντάξει? Θα τα πούμε σύντομα από κοντά... πλησιάζω τα 40...
|
|
|||
|
|||
Τα φιλαράκια,
τώρα αναλαμβάνουν και ΚΤΜ !!! Έμεινα από μπαταρία και ο Παρασκευάς, σήμερα Σάββατο, άνοιξε το μαγαζί, προκειμένου να μου τοποθετήσει καινούργια, ενόψει της αυριανής βόλτας ! Σε ευχαριστώ φίλε και πάντα με υγεία και πολλές δουλειές !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 06-05-2011 01:25 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 06-05-2010 17:51 |
Fast food | Carduelis | Αστεία Video | 5 | 12-02-2010 11:40 |
Χρόνια Πολλά Βασίλη - Fast&Furious !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 06-05-2009 00:20 |