|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστατευτικά εξατμίσεων
Απόσπασμα:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!! |
|
|||
|
|||
Τα πρώτα προστατευτικά εξατμίσεων ταξιδεύουν ήδη προς τον προορισμό τους!
Τα παιδιά απο Αθήνα θα μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους στον καφέ της Τετάρτης απο τον Ευτύχη (eytyxios) τον οποίο και ευχαριστώ προκαταβολικά για την εξυπηρέτηση και βοήθεια που μου προσφέρει! Ο τρόπος παραλαβής θα είναι με αντικαταβολή, απλά λέτε το nickname, πληρώνετε στον Ευτύχη το ποσό που σας αντιστοιχεί + το κόστος μεταφοράς (1€) και παραλαμβάνετε! Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν τακτοποιηθεί και αυτά και θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν από Πέμπτη. Εύχομαι σε όλους να είναι καλοφόρετα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαρήστισή μου Αλέξανδρε ! ! ! Last edited by eytyxios; 30-04-2012 at 23:57. |
|
|||
|
|||
μπραβο στον αλεξ, εκανε πραγματικα πολυ και καλη δουλεια
|
|
|||
|
|||
ευχαριστουμε πολυ αλεξανδρε... αντε φτιαχτε κ κανα αλλο προστατευτικο μην δινουμε τζαμπα λεφτα σε γνωστες κ ακριβες εταιριες... εξαλλου η κριση δημιουργη ευκαιριες
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ωραια, μολις παρελαβα και γω!
Αψογη δουλεια, επαγγελματικη συσκευασια!! Μια απορια μονο... Εδω, βλεπω οτι το καθε προστατευτικο αποτελειται απο οκτω (8) επαναλαμβανομενες"μοναδες".. Στην αρχη τουτου του thread, τα προστατευτικα εχουν επτα (7).. ..Και εγω, παρελαβα το ενα κομματι με επτα και το αλλο με οκτω!! Τελικα, πιο ειναι το σωστο μεγεθος?? |
|
|||
|
|||
Λόγω της ασυμμετρίας του boxer το μήκη των δυο εξαγωγών είναι διαφορετικά μεταξύ τους.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν τα τσεκαρισα, γιατι ειμαι στη δουλεια και μολις τα παρελαβα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αριστερά βάζεις αυτό με τα 8 πτερύγια.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προστατευτικά εξατμίσεων,,made in Alex.,., | tattoopanther | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 67 | 28-03-2012 23:54 |
Πως να εξηγήσετε σχηματικά στα παιδιά για το sex | zortal | Υγεία | 11 | 19-12-2011 23:07 |
Προστατευτικο εξατμισης και βαλιτσες!!! | mrdaellis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-02-2010 17:55 |
Πώς να εξαφανίσετε ένα μπουκάλι!!! | georgekostas | Διάφορα | 12 | 10-12-2009 01:16 |
πωληση βαλίτσες & εξάτμηση | wet & dirty | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 03-10-2009 14:47 |