|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
εγω παιδια ,κανω πωλησεις σε καγκελα,εξαρτηματα σιδηρου,μηχανισμους για συρωμενες γκαραζοπορτες, μεντεσεδες για καθε βαρος,ραουλα... κλπ
η εταιρεια μου,(που εργαζομαι),ειναι στο αλιμο μεταξυ carefour και practiker, Ιπποκρατους 43 και λεγεται ΕΜ ΜΕΤΑΛ, οποιος χρειαζεται κατι στα ειδη αυτα, ας μου στελνει π.μ., ωστε να ειδοποιω την εταιρεια και να του κανουν ειδικες τιμες "σαν να ειμαι εγω" επισης εχω συνεργατες σε ολη την Ελλαδα, που μπορω να σας στειλω και κατοπιν τηλ να πετυχουμε καλες τιμες ελπιζω να φανω χρησιμος |
|
|||
|
|||
Για την περίοδο 5/5-18/5 θα "τρέξουν" οι ακόλουθες προσφορές, ειδικά για τα μέλη του GSForum !!!
|
|
|||
|
|||
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως το Δικηγορικό μας γραφείο ΚΟΒΑΝΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ [Σόλωνος 94 -τηλ. 2103610930 -6944272917] προσφέρει στα μέλη του GS FORUM τις νομικές του υπηρεσίες με έκπτωση 20%.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε Κώστα ... πολύ ενδιαφέρουσες τιμές ...
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε Ρένα ... εσένα κ το γραφείο σου ...
|
|||
|
|||
Για την περίοδο 20/6-30/6 θα "τρέξουν" οι ακόλουθες προσφορές, ειδικά για τα μέλη του GSForum !!!
|
|
|||
|
|||
Μια χαρα,ξεστοκαρισμα προηγουμενων entry level μοντέλων σε καλές τιμές,ότι πρέπει για κάποιον που δε θέλει να διαθέσει πολλα χρήματα
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γκατζετάκιας ψαγμένος η του χώρου??? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τι να πουμε παλι για τις πρωτοβουλιες του Δημητρη και του Νικου. Πρωτοποριακο. Μπραβο ρε παιδια σε ολους
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |