|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Trophy 2012
Απόσπασμα:
άσχετο το θέμα με την ενοτήτα..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΟΚ και με τον Απριλιο απο μενα.. αλλα τα παραπανω χιλιομετρα ουτε συζητηση οτι βγαινουν!! Οι δε διανυκτερευσεις σε σκηνακι και σε τετοια υψομετρα θα μας φερουν κοντα στον..... Υψιστο. Να επιλεξουμε αλλες διαδρομες η να το αφησουμε για το Μαη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και του Αγίου Πνεύματος καλά θα είναι Δίκιο ο Πασχάλης σ' αυτό. Τα χλμ δεν ξέρω, ίσως βγαίνουν, αλλά από 20+ μηχανές, μάλλον και πάλι έχει δίκιο.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
διπλό καλτσον και δεν μασας μια!!! άλλωστε ας κρυωσει κ λίγο το κολι μας...μιας και δεν θέλουμε νΑ το ιδρωσουμε.... Spam off θα πρότεινα να λάβουμε υπόψη τα παιδια που θα ρθουν απ τα μακρυα...Έβρος-Πελοπόννησο- Κρήτη!!!!! Απο κει κ πέρα το καθαρο 3μερο είναι απαραίτητο!!!!!! εγω είμαι σε όλα μέσα....κ σαν αρκουδιαρης!!! ξέρω ότι θα περασουμΕ γ@μ@τα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Trophy 2012!.....2013??
Καλή χρονιά σε όλους τους αρκουδιάρηδες της παρέας κι ας μου πήρε "έναν χρόνο" να δώ το νήμα ...
Εννοείται ότι ψήθηκα κι εγώ κι ως εκ τούτου δηλώνω συμμετοχή ... Νομίζω ότι είμαι ο 21ος οπότε μάλλον έγινε στούκι ... 01.Paschalis 02.tattoopanther 03.REK 04.danaos 05.xurxes 06.ckalfas 07.siranxaz 08.mangs 09.gsmaniac 10.Vagelis Gar 11.Commander 12.Konstantinos 2310 13.LakisGS 14.VDR 15.N4pst3R 16.faker 17.dim orestiada 18.ΜΟΥΤΡΟ 19.alx_k 20.forester 21.mck 22. 23. . . . Επι του πρακτέου, νομίζω ότι το 3ημέρο του Αγ. Πνεύματος δεν είναι κακή ιδέα ... Εξάλλου οι θερμοκρασίες στο βουνό είναι αρκετά χαμηλώτερες (ακόμη και την ημέρα) απ' ότι στα χαμηλά ... Από την εμπειρία των Τζουμέρκων πέρσι στα τέλη Ιουλίου με τον Μανιάτη, κατακαλόκαιρο, παλεύεται το πράμα ... Κι όλο και κάποιο ποταμάκι θα βρούμε για μπανάκι ΥΓ. Αντί για Hellas GS Trophy μπορούμε να το πούμε και Arkoudo-Trophy, αν και ηχητικά θα μπερδεύει με την "αρκουδο-τροφή" ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και αυτο πρεπει να το συζητησουμε................ την ονομασια της συγκεντρωσης......... |
|
|||
|
|||
Σωστα...
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για πες........... αντε να πεφτουν ιδεες......... |
|
|||
|
|||
Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε ...
Μιας και το/η Arkoudo-Trophy δεν σας κάλυψε, how about Lelos Racing Team GS Trophy ?... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ακυρο.................... η αληθεια ειναι οτι με τοσους φλωρους, ο τιτλος θα ταιριαζε.......... |
|
|