|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επίσκεψη στο τόπο λατρείας του θεού Πάνα....
Προσθέτοντας και τις δικές μου ευχαριστίες στον Alfa7 για την ιδέα - οργάνωση της εκδρομής αλλά και σε όλους τους φίλους για την όμορφη παρέα που μας πρόσφεραν. Last edited by yns; 28-05-2012 at 13:45. Λόγος: Ενσωμάτωση βίντεο |
|
|||
|
|||
Όλη η παρέα στο φράγμα ποταμών
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Last edited by jmar; 28-05-2012 at 14:08. |
|
|||
|
|||
Δύσκολο να συμβεί και όμως όλοι σας, ναι ναι, ένας πρός ένα είστε και "γαμ@" τα παιδιά..... Περάσαμε super.. Με υγείες και στην επόμενη..
|
|
|||
|
|||
Μετα από ένα φανταστικό δυημερο επιστρέψαμε και εμείς στην βάση μας αφήνοντας πίσω την όμορφη διαμονή μας στην σουίτα του Asterion
Να είμαστε καλα κοπέλια να ξανασμίξουμε Last edited by Eftixis; 28-05-2012 at 19:57. |
|
|||
|
|||
Ανανεωμένες φαίνονται οι κοπελες
|
|
|||
|
|||
Και οι δύο Γιάννη μου Η μία με αναρτήσεις και διαφορικό και η άλλη καλοποτισμένη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Επιτέλους βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και είπα να ανεβάσω λίγες φωτογραφίες που τράβηξα..
Το παρεάκι από το Ηράκλειο μαζεύεται στις 9 στο καθιερωμένο πλέον δυτικό σημείο αναχώρησης. Το νέο μου αυτοκόλλητο (κάτω δεξιά). Ευχαριστώ τα παιδιά από την Ορεστιάδα Και τα νέα παπουτσάκια της μηχανής. Ήδη τα δοκίμασα και στο χώμα και πάνε μια χαρά. |
|
|||
|
|||
Μετά από 50 χιλιόμετρα στενού και στριφτερού δρόμου βρήκαμε μια μεγάλη χαρουπιά στο χωριό Άγιος Μάμας και κάναμε μια στάση για ξεμούδιασμα.
|
|
|