|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυριακή 18/11/12 σκέψεις για καφεδάκι στο καταφύγιο της Οίτη
Απόσπασμα:
Ο σκοπός της εκδρομής επετεύχθη 100%. Κάναμε πανέμορφη βόλτα, είδαμε υπέροχες εικόνες, γνωρίσαμε απίστευτους ανθρώπους με την ίδια τρέλα με τη δικιά μας, γελάσαμε μέχρι δακρύων και φάγαμε μέχρι σκασμού. Κοινώς κάναμε μια καλή μοτοφόρτιση στις μπαταρίες της ψυχής μας. Με πολλά από τα παιδιά ήταν η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε αλλά δεν υπήρξε ούτε ένα λεπτό στις ώρες που περάσαμε μαζί που να μην ένιωσα ότι τα ήξερα χρόνια. Αυτή είναι και η ιδιαιτερότητα αν θες των μοτοσυκλετιστικών παρείστικων αποδράσεων. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν "ξένους" και κουμπώνονται, εμείς βλέπουμε "αδερφούς" και χαλαρώνουμε έστω κι αν τους γνωρίσαμε μόλις πριν λίγα λεπτά. Η κοινή αγάπη και το κοινό πάθος μας ενώνει άμεσα με δυνατούς δεσμούς. Πραγματικά λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν το έχουν βιώσει στο πετσί τους αυτό το συναίσθημα. |
|
|||
|
|||
Mπράβο παιδιά!
Να περνάτε όμορφα και σας ευχαριστούμε για τις όμορφες εικόνες .... Χαρούλη,,,, άξιοι!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα είπες όλα βρε Βασίλη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασιλάκης, Λιάκος, Χαρούλης, Τασούλης, Γιωργάκης, Δυονισάκης, Γιαννάκης κ κορασίδες αφθονες όπως βλέπεις Αργύρη μου Όλες και όλοι άξιοι....ακόμα κρατάμε... το χαμόγελο... |
|
|||
|
|||
Έτσι νιώθω, έτσι γράφω. Κι επίσης είναι πραγματικότητα ότι είμαστε ακόμα με το χαμόγελο, οπότε λέω εγώ τώρα δεν ετοιμάζεις την επόμενη όσο ακόμα κρατάει ο καιρός???
|
|
|||
|
|||
Τωρα τα κεφαλια μεσα για 2-3 σκ.....Λιομάζωμα... ελαιωνας....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να έρθουμε να βοηθήσουμε (να φάτε το μεσημέρι τη φασολάδα γιαμ γιαμ). Το πιο γλυκό μεσημεριανό που έχω φάει, είναι κάτω από την ελιά παρέα με όλους όσους μαζεύουν στο χωράφι σ' εκείνη την 1 ώρα μεσημεριανής ξεκούρασης - χαλάρωσης. |
|
|||
|
|||
βολτα σε ωραιο προορισμο κ καλη παρεα
πληροφοριες για το καταφυγιο σε θεμα τιμων υπαρχουν?κατα τα αλλα εχω περασει πριν 3 χρονια κ εχει κ ιστοσελιδα.Κανα 2ημερακι εκει θα ταν οτι πρεπει |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυριακή 18/11/12 σκέψεις για καφεδάκι στο καταφύγι
To παρεακι ακουει ειναι εδω;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυριακή 18/11/12 σκέψεις για καφεδάκι στο καταφύγι