|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Τυχη, η Ατυχη και το Καρμα: Ενα γερικο αλογο που δεν ηθελε να το βαλει κατω.
Απόσπασμα:
Εχω χρησιμοποιησει ολο το προβλεπομενο bandwidth για το μηνα αυτο και αν θελω να εχω απεριοριστο θα πρεπει να τους τα σκασω (ναι καλα!) Δεν πειραζει γιατι καθε μηνα το bandwidth μηδενιζει, οποτε καντε λιγο υπομονη και οι φωτο θα ειναι παλι online οταν κλεισει ο μηνας αυτος. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Τυχη, η Ατυχη και το Καρμα: Ενα γερικο αλογο που δεν ηθελε να το βαλει κατω.
Ένας ερασιτέχνης ρίχνει μια γερή κλωτσιά στο στομάχι, της εδώ ιθαγενούς ληστοκουστωδίας της μαστοράντζας και των πολυτελών μοτοσυκλετιστικών ατελιέ...
Ένα thread που παραδίδει φροντιστηριακές ασκήσεις -δωρεάν- στους μισο-ειδήμονες ορχιφορούντες του εγχώριου θιάσου, μοτοσυκλετιστικών συνεργείων και λοιπών γκαλερί... Μπράβο ρε Νίκο! Έδωσες μια κάλτ αύρα στα αποστεγνωμένα “τεχνικά” του κυανού έλικος... Πότε θ' ανέβεις για μπύρες? Last edited by Uriah Heep; 14-07-2013 at 02:04. |
|
|||
|
|||
Εδω και ενα μηνα περιπου εχω αποκτησει(μου δωθηκε δωρο για την ακριβεια) ενα ολοιδιο gs μαυρου χρωματος με καποια σχετικα προβληματακια....
Φιλε Νικο ενα ταιραστιο ευχαριστω που με εκανες να ανατριχιασω και να αγαπησω ενα κλικ παραπανω την μηχανη μου.Παντα ενιωθα υπερηφανος που αποκτησα(εστω και απο σποντα) ενα BMW 650 GS (ειχα μονο Honda και μεχρι 250 κυβικα) αλλα απο σημερα με εκανες και πολυ πολυ χαρουμενο που εχω στην κατοχη μου ενα τετοιο στολιδι. Τα μπραβο στα ειπαν πολυ φιλοι μας πριν,εισαι αστερι στο μυαλο και στα χερια.Η ανατριχιλα ακομα υπαρχει,να σε εχει ο θεος δυνατο και γερο να βολτaρεις με το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ σου πλεον gs. |
|
|||
|
|||
Το ξαναδιάβασα το νήμα!!! RESPECT!! |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ Νίκο δε σου κρύβω πως ανατρίχιασα στο τέλος της ανάγνωσης αυτης της προσπάθειας να ''αναστήσεις'' τη μοτοσυκλέτα, χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου και μπράβο για το μεράκι που έδειξες. Πολλά κι ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι!!
|
|
|||
|
|||
Νικόλα επειδή όλοι μας αγαπήσαμε το άτυχο τότε και τυχερό αργότερα μηχανάκι,
δεν μας κάνεις ένα update από αυτά που μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις... Νέες φωτό, βολτίτσες μαζί της κλπ ωραία.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Τυχη, η Ατυχη και το Καρμα: Ενα γερικο αλογο που
Ετοίμασα καφεδάκι και το διάβασα …. Ή καλύτερα θαύμασα κάθε βήμα…!!!
Φίλε μου μπράβο σου για την δουλειά, την παρουσίαση και το μεράκι. ….και κυρίως για τη υπομονή που επέδειξες. Μας έχεις βάλει όλους τα γυαλιά…!!! Καλά χιλιόμετρα να έχεις με το δημιούργημα σου…!!! Και όχι μόνο με αυτό!!! |
|
|||
|
|||
Πολλά συνχαρητήρια για την τέλεια ανακατασκευή και παρουσίαση.
|
|
|||
|
|||
Το εύγε ειπώθηκε παραπάνω, αλλά οφείλω να το επαναλάβω. Είμαι σίγουρος ότι κάθε χιλιόμετρο πάνως της θα σε ανταμοίβει με χαμόγελα για όσα προσέφερες στην μοτό, αλλά και στην ψυχική σου υγεία! Την καλημέρα μου σε όλους τους εραστές των δύο τροχών...
|
|
|||
|
|||
Ότι νά'ναι!!!!
Μας έστειλες φίλε!!! Συγχαρητήρια τίποτα άλλο!!!! |
|
|