|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum οργανώνει Ημέρα Αγάπης!
Λοιπον παιδια επειδη πιθανον να μην βολευουν οι ωρες καταστηματων 830-1600 υπαρχει η δυνατοτητα παρατασης μεχρι ~17:30. Παρολαυτα εναν οι αποθηκες εχουν κλησει υπαρχει 24ωρο περιπτερο ( με ...φιλο περιπτερα) ΜΠΡΟΣΤΑ στις αποθηκες οποτε τα αφηνεται εκει και του λετε οτι ειναι για μενα και δεν υπαρχει θεμα θα τα εχω την επομενη το πρωι...
Επισης το τηλεφωνο μου ειναι 24ωρο ( οχι οχι δεν ειναι 090... απλα η δουλεια μου ειναι ''τεχνικη υποστηριξη '' )!!! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντα πρόθυμος να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μπράβο κ στον Γιάννη (Mark) .... Καλή αρχή !!!!
|
|||
|
|||
Στον φίλο Αποστόλη XCHALLENGE πήγα τα εξής:
1. 1,5 κιλα δημητριακά(4 κουτιά) 2. 3 κιλα μαρμελάδα 3. 1,5 κιλα μερέντα 4. 3.5 κιλα κομπόστα 5. 2 κιλα αλάτι 6. 2 κιλα ξύδι 7. 4,5 λιτρα υγρό πατώματος 8. 6 λιτρα χλωρίνη 9. σακούλες αποριμματων 2 πακέτα 10. σακούλες W.C. 4 πακέτα 11. μωρομάντηλα 2 πακέτα 12. παιδικα αφρόλουτρα 2 μπουκάλια 13. παιδικές οδοντόκρεμες 4 σωληνάρια 14. καραμέλες 4 πακέτα (2 κιλά) Πιστέω να καταφέρω να έρθω την Κυριακή και θα φέρω και άλλα πράγματα............... |
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ |
|
|||
|
|||
καλημερα σε ολους, μολις διαβασα αυτη την καταπληκτικη ιδεα και θα ηθελα μαζι με την γυναικα μου να σας πουμε ενα μεγαλο BRAVO.μακαρι να ζουσαμε πιο κοντα και ερχομασταν οικογενειακος.και παλι:sm4::sm4::sm4::sm4:ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
Καλημερες....
Αν υποψιαστω οτι οι κουτες που μαζευει το ...ΙΚΑ θα ειναι περισσοτερες απο μας θα ...πεθανωωωωω!!! Αντε καντε καμια ομαδικη επισκεψη εδω με μηχανες και κουτες ( ειναι το big boss σημερα εδω για meeting -περι κρισης τι αλλο- ) για να τον ψαρωσω...! Τα λεμε.... |
|
|||
|
|||
Θα είμαι κι εγώ εκεί διπλός..!
Ζυμαρικά Μερέντες Μπισκότα Είδη καθαρισμού Last edited by syan; 15-04-2010 at 12:16. |
|
|||
|
|||
καλα ρε μαγκες δεν ειπα και τιποτα!
Σε λιγο ερχεται φορτιο απο Κρητη ( Χρηστος )!!! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Λοιπον μαγκες
Με εχουν πιασει τα ζουμια ( χωρις πλακα ) Απο ΚΡΗΤΗ ο Φιλος Σταυρος Ζερδας και η Εταιρια Αφοι Μαγουλα ( καλλυντικα) 15 ΚΟΥΤΕΣ!!!! Τα λεμε...... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |
Μια ιστορία Αγάπης | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 29-10-2009 20:47 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 12:22 |
Το GS Forum γιορτάζει τις Αποκριές!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 28-02-2009 20:25 |