|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑΣ BMW-ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?
Μπουζι όχι...
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα,
Εχω GS 1200 μοντέλο του 2011 Έκανα service των 10.000χλμ στον Βαγιανέλη κ πληρωσα 200€ (Λάδια, Φίλτρο, Βαλβολίνες, υγρά φρένων) -103€ η εργασία κ 97€ τα ανταλλακτικά Τελικά απο οτι διαβάζω στο forum το ακριβοπλήρωσα Τώρα ειμαι στα 15.000χλμ χρειάζεται να ξανακάνω service ή κάτι άλλο; Επίσης μπορείται να μου προτείνετε κάποιο φθηνό αλλά καλο συνεργείο; ευχαριστώ πολύ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είχε κλείσει 2ετία ? Βαλβολίνες και υγρά φρένων τότε αλλάζουν ή στις 20000χλμ οι βαλβολίνες και στις 40000χλμ τα υγρά φρένων. Αν είχες κλείσει διετία ή πλησίαζες, μια χαρά πλήρωσες! Θα γλίτωνες 20€ αν πήγαινες τα λάδια μόνος σου. Τα ίδια ακριβώς λάδια (castrol Power 1, 10W-40) που προτείνει η BMW στο βιβλίο χρήστη και βάζουν στα εξουσιοδοτημένα (μιλάω για μοντέλα 2010+, για να προλάβω επεμβάσεις....) τα βρίσκεις από 10 έως 11€ το κιλό. Η BMW στα εξουσιοδοτημένα τα χρεώνει γύρω στα 15€. |
|
|||
|
|||
Σέρβις 40000 με λαδια, μπουζι, βαλβολινες, φιλτρο, βαλβίδες, ιμάντα δυναμο, περίπου 300€ στην Βουλιαγμένης
ΑΛΛΑ και αλλαγη φούσκας,τοποθετηση εξάτμισης, λευκων οργάνων ( που δεν αναλάμβανε εξουσιοδοτημενο), 4 led φλας με αλλαγη καλωδίων, επισκευη ρελε, ΚΝ φίλτρο απο τον Αιμίλιο, και κάτι αλλα μερεμετακια, μια χαρά! Και ειδα και το πιο ωραίο Funduro ever |
|
|||
|
|||
Όταν το πήγα ήταν περίπου στον χρόνο και κάτι
Κανα καλό συνεργείο έχετε μα προτείνετε;;; Τελικά στα 15.000χλμ αλλάζω λάδια ή κατι άλλο;;; Ευχαριστώ για τις ομορφες συμβουλές |
|
|||
|
|||
Στις 15000 μόνο λάδια.
|
|
|||
|
|||
Κανένα καλό συνεργείο υπάρχει;;;
μένω Μεταμόρφωση Ευχαριστώ!!!! |
|
|||
|
|||
Ψάξε στη Βουλιαγμένης, λίγο παραπάνω. Ολο και κάτι θα βρείς.
|
|
|||
|
|||
Αλλαγή λαδιών (Castrol 10-40) στον Ραματιά Πύρρωνος 8 Ηλιούπολη, 50€ με απόδειξη
|
|
|||
|
|||
service 10000 χλμ πριν δυο εβδομαδες παναγιωτοπουλος με βαλβολινες 210 ευρω , δεν ειναι ακριβα τα service οσοι ειχαν και αλλες μαρκες ξερουν και συγκρινουν . οσον αφορα ζημιεσ πεστε μου μια μαρκα που να βγαλεις ζημια να πας σε εξουσιοδοτημενο και να μην την πληρωσεις !!?? απλα απο γιαπωνεζικα επειδη ειναι εκατομμυρια βρισκεις παντου και σε μη εξουσιοδοτημενα , μην ψαχνεσται σε οποιοδηποτε συνεργειο γιατι ετσι βοηθατε την μαστιγα της κλοπης που τελευταια εχει εξαρση . σημερα καποιοσσ αλλοσ αυριο μπορει εμεις /εγω . ας βοηθησουμε να σταματησει ο ασχημος μυθος του ακριβου service της BMW δεν ειναι αληθεια .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίσω κάγκελα Kappa ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ για R1200GS | Translatoras | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 02-05-2011 23:50 |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ! | Apirathos | Καλώς ήλθατε | 24 | 23-01-2011 09:58 |
BMW 1150GS ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; | Lias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 17-01-2011 20:47 |
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΜΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ | HERC | Διάφορα | 7 | 22-11-2010 11:25 |
ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ..;; | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 29-03-2010 15:14 |