|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !
Πολυ ωραιο thread !!!μεσα και εγω για μπλουζακια...!
|
|
|||
|
|||
Πάντα κράνος, και φυσικά ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας !
|
|
|||
|
|||
Πριν αρκετά χρόνια έφυγα απο το σπίτι μου για να πεταχτώ μέχρι το σουπερ μάρκετ το οποιο απέχει ακριβώς τρία στενά .Μπορεί να ήμουν με αθλητικά παπούτσια και κοντομάνικο φανελάκι αλλά κράνος έβαλα , μάλλον λόγω συνήθειας.
Στο δεύτερο στενο πετάχτηκε ένας παπούς απο στοπ και εγω έπεσα πάνω του χωρίς καν να προλαβω να πατήσω φρένο. Πρέπει για λίγα λεπτά να έμεινα λιπόθυμος γιατί όταν ανοιξα τα μάτια μου είδα αρκετό κόσμο μαζεμένο απο πάνω μου.Ευτυχώς δεν είχα τίποτα το σπουδαίο και αφου σηκώθηκα και ηρέμησα , έκατσα με τους υπόλοιπους και χαζεύαμε την τεράστια λακούβα που είχα κάνει με το κράνος μου στο καπό του παπού. Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος αν οι επιβάτες των δίτροχων δεν έβαζαν κράνος να μην έπαιρνε μπροστα ο κινητήρας. |
|
|||
|
|||
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
|
|
|||
|
|||
Βγήκε το πρώτο μπλουζάκι και σας πληροφορώ ότι το φορώ με μεγάλη χαρά!
Πως σας φαίνεται? Mου κόστισε 15,00€ σε τοπικό κατάστημα και η στάμπα έγινε με ψηφιακή εκτύπωση, γι'αυτό και τέτοιο το κόστος του. Το παλεύω να βγει και σχέδιο που θα αναφέρει: "ΦΟΡΑΜΕ κράνος για εμάς! Θέλουμε και αύριο να καβαλάμε..να ταξιδεύουμε..να νοιώθουμε.." |
|
|||
|
|||
εμείς πότε θα παλέψουμε για να πάρουμε τέτοια ωραία μπλουζάκια????ε?ε?ε?να χαιρόμαστε κι εμείς να τα φοράμε, μπας και σώσουμε κανένα κεφάλι παραπάνω...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αν δεν έχεις φίλο ή θέλεις κάπου να τα πας ο Αντώνης (Solon)
μπορεί να μας τα φτιάξει. Πάντως θέλω πολλά τμχ να δώσω κ σε φίλους. Για το θέμα την άποψή μου την ξέρουν οι άνθρωποι που με βλέπουν στο δρόμο να οδηγώ την μηχανή. Ο Θεός να σε έχει καλά για το χρήσιμο θέμα. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ενα τετοιο θελω κ εγω..!