|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οδική Βοήθεια ADAC.
κανένας εύκολος τρόπος να γραφτείς ?? |
|
|||
|
|||
Έχετε ψαχτεί με την ΕΛΠΑ?
Το λέω γιατι αν μείνετε Ελλάδα και είστε της A.D.A.C. σας μαζευει η ΕΛΠΑ, αν μείνετε εξωτερικό και είστε της ΕΛΠΑ σας μαζεύει η A.D.A.C.! Από όσα διάβασα στο Θέμα αυτό παρομοιάζω τις καλύψεις της Γερμανικής με της καλύψεις της ΕΛΠΑ, δεν λεω-ξέρω αν είναι ακριβως τα ίδια αλλά νομίζω ταιριάζουν σε πολλά, ας το ψάξει κάποιος να μας πει.. η κάποιος που είναι στην ΕΛΠΑ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Υπαρχει κανενα νεο εδω?
αρχισα να διαβαζω το νημα, και ενω γυρω στην μεση εφτασα να συμπληρωνω την αιτηση για να γραφτω, , στο τελος εφαγα την ψυχρολουσία του οτι η ADAC δεν καλυπτει πλέον Ελληνες. Ισχυει ? Εστειλα βεβαια μαιλ και στο γραφειο της ελλαδας... Last edited by Sotos_; 12-05-2010 at 15:02. Λόγος: . |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ είμαι μέλος από το 02/10 και μάλιστα μου στέλνουν και το
περιοδικό που εκδίδουν. |
|
|||
|
|||
μέχρι πριν 1 εβδομάδα ήταν όλα καλά..γνωστός μου έκανε χωρίς κανένα πρόβλημα...απλά ήτανε υποχρεωτικό το πακέτο plus για κατοίκους εκτός Γερμανίας...τώρα αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω!
|
|
|||
|
|||
Το PLUS πρέπει να κάνεις αναγκαστικά γιατί είναι για την Ευρώπη και το απλό μόνο για Γερμανία.
|
|
|||
|
|||
σωστά!!!
|
|
|||
|
|||
πως γράφεστε ρε παιδιά ???
|
|
|||
|
|||
Τελικά ισχύει
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - κ' σχόλια | riko46 | Διάφορα | 4 | 08-01-2009 11:39 |