|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η βόλτα του Τάκη
Τρομερή περιγράφει για ακόμα μια φορά από τον markas….. σου θυμίζω ότι κάτι λέγαμε για Κοφινα....….και το βιντεακι της εκδρομής εδώ….αν και υπάρχει καιρό και δεν έχει ανέβει με την βοήθεια σου Νίκο βρήκα τον δρόμο…..
|
|
|||
|
|||
Αυτά είναι!
Δε ξέρω πως ξέχασα να σου πω πως εδώ είχαμε την εκδρομή αλλά συνέβη και αυτό! Από το βιντεάκι πάντως εγώ ξεχωρίζω τη διάβαση του φαραγγιού της Τρυπητής (στο 2:30) και στο τέλος που κατεβαίνουμε τον φιδίσιο δρόμο με τον κάμπο της Μεσαράς να φαίνεται στο βάθος και τον ήλιο να δύει (στο 7:40 και μετά)... Επικό!
Last edited by Markas; 13-02-2012 at 17:56. |
|
|||
|
|||
Έτσι, έτσι... ωραίο βιντεάκι Μάνο!! Αλλά γκουχ γκουχ... έβαψες κίτρινο το μηχανάκι σου;;!!
|
|
|||
|
|||
οχι μωρε να ξερεις ο ηλιος καμια φορα το κανει να φαινεται....ξερεις τωρα............και σ αυτο το βιντεο ειμαι το πορτοκαλι....ξερεις το γρηγορο της παρεας.....:sm6::sm6::sm6::sm6::sm6::sm6::sm6::sm6:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μαζι σου markas και να φανταστεις οτι το αρχικο βιντεο ηταν 17 λεπτα και εκοψα αρκετα για να το μαζεψω λιγο....ισως χρειαζετε και ενα δευτερο βιντεο απο την εκδρομη,υπαρχει ωραιο υλικο απο το παλικαρι με το κιτρινο GS που εγραφε με την gopro και μας παρασυρει να κανουμε πυργακια.............(το τελευταιο ειναι συνθηματικο)............. οπως και να εχει να εισαι καλα TAKIS04 ηταν ωραια βολτα τελικα.........αλλα για τον κοφινα.... Last edited by manos13; 13-02-2012 at 20:16. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άντε να ξαναπάμε καμιά σύντομα γιατί σκούριασα! |
|
|||
|
|||
...........
Πως μου ειχε διαφυγει αυτη η βολτα??!!! Αφηρημενος θα ημουν Μπραβο φιλαρακια για ακομα μια φορα μαχημοι!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ποτε πεφτει???.....με ηλιο,βροχη και χιονια βγαλτε εκδρομη..... |
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ
|
|
|||
|
|||
Είσαστε πραγματικοί ονοφάδες !! :sm5:
Απίθανος ο Κόφινας (γέμισε οι Κρήτη F 800 GS ??) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κρήτη: βόλτα στον Γιούχτα | yns | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 29-08-2012 15:54 |
Η βόλτα μας στήν Ευρώπη...! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 37 | 04-08-2011 08:04 |
Πάμε μία βόλτα στην Αστροπαλιά… | evan400f | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 24-01-2011 12:09 |
Για βόλτες πολυτελείας ! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 5 | 10-12-2009 22:58 |