GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-10-2012, 02:00
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: ΒΙΚΕ SHOW 2012!!!!!!!!

χαλαρωστε κοριτσια.........θα σκισετε καμμια rally 3

μιλατε απαξιωτικα, για ανθρωπους που εχουν πολλα χιλιομετρα στον κ@λο τους, οταν καποιοι απο εμας τον ξεφλουδαγαμε.....
οι εκατονταδες gs, που εχουν πουληθει στην ελλαδα, δεν εχουν μπει ποτε σε χωμα και δεν εχουν βγει απο το λεκανοπεδιο και την πλατεια κολωνακιου......αντε και την μαρινα ΖΕΑΣ
καλο ειναι να ειμαστε πιο ταπεινοι και πιο σοβαροι.........
Reply With Quote
Παλιό 07-10-2012, 09:45
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Το θέμα δεν είναι ποίος αγοράζει ή όχι μια harley ή ένα GS.
Ο καθένας πράττει κατά το δοκούν και καλά κάνει....

Η ένσταση είναι το ότι σε ένα πεζόδρομο, μια καλίγραμμη ξυπόλητη αλλοδαπή χαριεντίζεται με ένα σφουγγάρι, λίγη σαπουνάδα και ένα μηχανάκι...
Επειδή θα ήταν πολύ πιθανό να περπατούσα με τις κόρες μου σε τόσο κεντρικό δρόμο, δεν θα ήθελα το θέαμα να προκαλέσει ερωτήσεις.... Μάλιστα, θεωρώ οτι οι δικές μου που είναι αρκετά νεαρές θα μπερδευόντουσαν λιγότερο από τα 12χρονα που τράβαγαν φωτό να τις μοιράσουν στο σχολείο...

Καλό είναι τέτοια θεάματα να περιορίζονται σε ηλικίες άνω των 16 και τα αντίστοιχα shows να γίνονται σε περισσότερο ελεγχόμενο χώρο και να μας ενημερώνουν και εμάς τους άνω των 16 να πηγαινουμε να βλέπουμε...
Reply With Quote
Παλιό 07-10-2012, 14:09
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

Με εντυπωσιάσανε τα τρίτροχα, γενικά αυτές οι μοτό είναι έξω από τα γούστα μου, για τον τρόπο ζωής η συμπεριφοράς, έκαστος στο είδος του...
Reply With Quote
Παλιό 07-10-2012, 20:44
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
χαλαρωστε κοριτσια.........θα σκισετε καμμια rally 3

μιλατε απαξιωτικα, για ανθρωπους που εχουν πολλα χιλιομετρα στον κ@λο τους, οταν καποιοι απο εμας τον ξεφλουδαγαμε.....
οι εκατονταδες gs, που εχουν πουληθει στην ελλαδα, δεν εχουν μπει ποτε σε χωμα και δεν εχουν βγει απο το λεκανοπεδιο και την πλατεια κολωνακιου......αντε και την μαρινα ΖΕΑΣ
καλο ειναι να ειμαστε πιο ταπεινοι και πιο σοβαροι.........
αυτοί που είναι από τους μεν το ξέρουν
αυτοί που είναι από τους δε, επίσης το ξέρουν

εγώ είναι σαφές σε ποιους απευθύνομαι
επίσης δεν είμαι από τις GS που περιγράφεις - αλλά άσχετο με το thread αυτό
Reply With Quote
Παλιό 08-10-2012, 02:07
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Λοιπόν , έχω καιρό να παρακολουθήσω το νήμα....
Δεν κάνω τον κόπο να δω τι έχασα, θα πω όμως το παρακάτω περιστατικό.
Απόψε - κομμάτια ον από το μάθημα- έπρεπε να συναντήσω ένα φιλαράκι που είχαμε κάνει μαζί στο Αφγανιστάν κι είχα να τον δω από το 2009 το Νοέμβριο. Ο φίλος εκ Chatanooga Tenesee και κάτοχος 3 και κάτι Harley.
2 εργοστασιακές και μια full custom.
Το "και κάτι" σημαίνει ότι έχει τροχούς, σασί και κινητήρα για άλλη μια customια, αλλά μένει στη Ρουμανία προς το παρόν και πάει λίγο στο Αμέρικα, οπότε δεν έχει προκάμει να σπατσάρει....
Μιλώντας για Ευρώπη και Ρουμανία, έχει -για να κινείται άνετα και καθώς πρέπει στα ευρωπαϊκά στροφιλίκια- μια Ducati Multistrada 2012
Αυτό το παληκαράκι λοιπόν, μόλις του έδειξα τις φώτο από τις πρώτες σελίδες του νήματος από το show, αβίαστα έδειξε θαυμασμό και μίλησε για πολύ όμορφες και κάποιες πολύ σημαντικές μοτοσυκλέτες!!!!!
Σοβαρή άποψη , όταν προέρχεται από εκπρόσωπο του αμερικάνικου νότου! Μπράβο στους Έλληνες Χαρλεάδες λοιπόν!
Η όλη κουβέντα ξεκίνησε όταν μου είπε ότι ψάχνει Ducati official store, για να αγοράσει μπλούζα του εδώ club....
Έτσι κάνουν -λέει....
Μετά από το παραπάνω, δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τους Harleaδες, διότι αυτό που έχουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, δεν υπάρχει σε άλλη "ράτσα" μοτοσυκλετιστών και αυτοκινητάδων!!!!!!

Να μην πω ότι μου περιέγραψε το πάρτυ τους (των δικών μας λέω) σαν να ήταν εκεί ή να είχε διαβάσει το forum....

Όσο και να μη μου αρέσουν οι μηχανές τους, οι τύποι τα σπάνε!!! Δεν υπάρχουν λέμε!!!!!

ΥΓ : Κώστα μου διέφυγε, όταν σου είπα για το ραντεβού, ότι πρόκειται για Χαρλεά...
Αλλά καλύτερα μιας και λείπαμε όλη μέρα, θα γυρνούσαμε και ξημερώματα...
Reply With Quote
Παλιό 08-10-2012, 02:27
mario Ο/Η mario βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: R1200GS Adv.

Οι τύποι απλώς τα σπάνε...μπραβο τους και γιατι με κάθε ευκαιρία μας δείχνουν τα εργαλεία που καβαλάνε(διτροχα-διμετρα)!!
Reply With Quote
Παλιό 08-10-2012, 02:57
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Να 'ναι καλά όλος ο κόσμος και να περνάει καλά αυτές τις δύσκολες εποχές.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει ο τρόπος τους, όσο δεν ενοχλεί κανέναν, καλά κάνουν.
Reply With Quote
Παλιό 08-10-2012, 04:52
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Πάντα τέτοια παιδιά....μπράβο σας....και οι μηχανές και οι γυναίκες σας είναι πάντα χάρμα οφθαλμών

Στάλθηκε από το τούμπανο Galaxy i9300 μου
Reply With Quote
Παλιό 08-10-2012, 07:22
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS

Reply With Quote
Παλιό 09-10-2012, 00:38
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Θεωρώ κάποιες επισυμάνσεις αρκετά απαξιωτικές και κακόβουλες απο ανθρώπους που ΔΕΝ καταλαβαίνουν τον τρόπο ζωής και διασκεδασής μας !!!!
Ας είναι όμως θα το δεχτώ (αν και υπόσχομαι) εγώ προσωπικά να μην ξαναανεβάσω θέματα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ !!
Έχω όμως να κάνω ορισμένες επισυμάνσεις που ίσως σας βοηθήσουν στις σκέψεις σας και να χαληναγωγήσουν τον άκρατο ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟ μερικών που δεν διστάζουν να βρίζουν ασύστολα !!!
Όσον αφορά τον χώρο λοιπόν είναι η πρώτη φορά που τέτοιο show έγινε σε ανοιχτό χώρο με την απόφαση του΄ΙΔΙΟΥ του Δημάρχου !!!
Δεύτερον ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΠΛΗΡΩΣ τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα απο την αρχή μέχρι το τέλος.
Υπήρχαν μπάρες και κάγκελα πρόσβασης στις εισόδους της εκδήλωσης αλλά επιτρεπόταν να μπουν επισκέπτες το το ήθελαν και το ζητούσαν !!!!
Τέταρτον ΔΕΝ χρησιμοποιήσαμε σπρέη πιπεριού για κάποια κυρούλα που μπάνιζε από το μπαλκόνι της και θυμόταν τα νειάτα της !!!! (αυτό για να ευθυμήσουμε)
ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ και σημαντικό είναι ότι τα παιδάκια που βλέπετε είναι ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΛΕΑΔΩΝ που οι γονείς τους (καλώς ή κακώς) ήταν μαζί τους αρα οι κρίσεις των άλλων ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ !!!!!
Όποιος έχει αντίρηση (και το καταλαβαίνω).... στα παιδιά του !!
Αυτά τα λίγα.....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης