|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαδάκια;
Τι ξανθο και λιγοτερο ξανθο και σκουρο ξανθο λετε βρε παιδια... Το λαδι πρεπει να βγει μαυρο αλλιως πως θα εχει κανει καλη λιπανση του κινητηρα??
|
|
|||
|
|||
Πάντως αν βγει με μικρές πορτοκαλί ή γκρι βούλες να ανησυχείτε.
Για το θέμα μου κανείς; |
|
|||
|
|||
Μπορεις να παρεις τηλ το Θαναση στην μοτιον να τον ρωτησεις το κοστος με την εκπτωση του φορουμ...μετα αν εισαι ευχαριστημενος με την τιμη το δηλωνεις οτι θες ραντεβου στο αναλογο θεμα και ξαναμιλας με το θαναση για ραντεβου... τοσο απλο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δε θα το 'λεγα ότι πρέπει να βγει κατράμι για να καταλάβεις ότι έχει κάνει λίπανση...
|
|
|||
|
|||
Μάλλον θα πάω μια βόλτα αύριο το απόγευμα.
|
|
|||
|
|||
Αν το βρω θα σου γράψω τιμή από το 15άρι το service που είχα πάει τα ARAL τότε...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν μετά από 5.000 χλμ δε βγει μαύρο, αφήνει κατάλοιπα. Μετά από 3-4 αλλαγές αυτά φαίνονται στις λείες επιφάνειες του κινητήρα, ακόμα και στα καπάκια. Τα MOTUL γενικώς έχουν αυτή την τάση (δεν μαυρίζουν πολύ σε σχέση με άλλα και μένουν κατάλοιπα). Το έχω δει και στο V-STROM που είχα κι έβαζα τα 5100, και σε ένα ASTRA GSi με τα 300V. Μου τα έλεγαν οι μηχανικοί μου τότε και όταν μου έδειξαν τα κατάλοιπα στον κινητήρα μου, τα άλλαξα και δεν ξαναέβαλα. Αυτά βέβαια είναι και προσωπικές απόψεις.... Κάποιος μπορεί να νιώθει καλύτερα όταν βλέπει "καθαρό", μόλις χρησιμοποιημένο λάδι να βγαίνει από το μοτέρ του. Εγώ θέλω να βλέπω τη "μούργα" να φεύγει και τα μέταλλά μου να είναι καθαρά. Γιατί κάπνα και κατάλοιπα καύσης δημιουργούνται σε κάθε μοτέρ. Το θέμα είναι με την αλλαγή λιπαντικού να καθαρίζει το σύμπαν εκεί μέσα. |
|
|||
|
|||
γκρρρρ με μπερδεύετε λίγο αργά
|
|
|||
|
|||