|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δολοφονία με πολιτικά κίνητρα
Έτσι λες, ε;!;!
Αφού αυτό κατάλαβες, δεν χρειάζεται να ανταλλάσσουμε κουβέντες εδώ μέσα (αλλού έτσι κι αλλιώς αποκλείεται!!) γιατί είμαι αλλεργικός στα σκουπίδια που με τρόπο σιγοντάρεις. Εύχομαι να είσαι απλώς ένας από τους "παραπλανηθέντες" και να μην ανήκεις στη συνομοταξία των σιχαμερών αυτών δολοφόνων. Last edited by yannis; 23-09-2013 at 18:19. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μην φοβάσαι... τουλάχιστον δεν κινδυνεύεις να πάθεις εγκεφαλικό.
Όπως και να 'ναι, δεν γουστάρω κουβέντες με πιθήκια. ΤΕΛΟΣ |
|
|||
|
|||
Πρόσεχε τα λόγια σου
|
|
|||
|
|||
μα δεν αναφεροταν σε εσενα ο Γιαννης......εννουσε ''με τα πιθηκια'', κλιση κλητικη που ουδεμια σχεση εχει με προσωπα........
Μην το παιρνεις προσωπικα........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ποστ 102 Λέει ο tatoo προφανώς ειρωνευόμενος ποστ 106 Απόσπασμα:
http://www.gsforum.gr/f42/%CE%95%CE%...9/index11.html Τελικά οι δικηγόροι δημοκράτες είνει παρ' Αρείω Πάγ(ο)ω ή παρ' Αρία φυλή......κατάψυξη ήθελα να πω.500 χρόνια μπροστά δηλαδή!!!!Αφήστε τα πιθήκια στα δέντρα τους και τις δημοκρατικές πονηριές,όλοι μπορούν να ξεφύγουν από τα σωστά πλαίσια πολιτικού διαλόγου υπό πίεση,συνθήκες και προυποθέσεις,διαφορετικά,ναι,όλοι μπορεί να κρύβουν ένα φασίστα μέσα τους!!!! Last edited by f1shf1nder33; 23-09-2013 at 19:32. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λες να το σκέφτηκε η του το είπαν απο το κόμμα να το πει? Οσο για το πόστ 113 μαλλον αναφέρεστε |
|
|||
|
|||
Απιστευτοι "διαλογοι"-"μονολογοι"...Τελικα μολις ζορισουν λιγο τα πραγματα ο καθεις τραβαει την ακρη του,αδειαζοντας ταυτοχρονα τον "αντιπαλο" του,με κοσμητικα επιθετα κ οχι μονο!!
Ρε συ στασου λιγο..Τι μου θυμιζει αυτο,τι μου θυμιζει.... ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ!!! Δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικα κ μην το παρει κανεις τοις μετρητοις... Γραφω κ γω την μ@λ@κια μου,την γευση που μου εχει μεινει δηλαδη,μετα απο τοσα ποστ.... |
|
|||
|
|||
Όσο κι αν ψάχνετε ευκαιρία για να παπαγαλίσετε τις ηλιθιότητες που σας χώνουν στο άδειο κεφάλι τα αρχιπιθήκια σας, ΔΕΝ!!!!!!!!
Όχι μόνο δεν μας ενδιαφέρει η άποψή σας (γνωστή τοις πάσι) αλλά ούτε η γνώμη σας για μας. ΔΕΝ θέλουμε να επιστρέψουμε στις σπηλιές και στα καταγώγια που είναι οι μόνοι χώροι που ακόμα επιβιώνετε και είναι τιμή μας να σας σιχαινόμαστε. Αυτά για να τελειώνουμε με τους γελοίους. Έχουμε και σοβαρά πράγματα να κάνουμε. |
|
|||
|
|||
Ειναι εύκολο να βάζει καποιος ταμπέλες και να χαρακτηρίζει λόγο έλλειψης επιχειρημάτων....αν ειναι τοσο δύσκολο να σκεφτεί καποιος να απαντήσει σε κάτι που προλογίζει ως και μη παρεξηγησιμο φαντάσου πως θα αντιδρούσε σε κάτι αλλο.
Δε πειράζει παντού υπάρχουν εξαιρέσεις και ελπιζω να ειναι όλο και λιγότεροι ...εδω μας ενώνει η αγάπη για τις μοτοσικλέτες και όχι οι ταμπέλες και τα ήδη του animal planet |
|
|