|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΑΙΜΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ
Δεν ήταν τόσο τα μαντηλάκια όσο η πούδρα κ η πίεση με τον αντίχειρα, δεν μπορείς να το κάνεις με κετσέ γιατί θα σκορπίσει αμέσως. Το χα πάρει απο ebay.
To 1200αρι το καθαρίζω με silvo, αυτό που θα καθάριζα τα ασημένια κηροπήγια της γιαγιάς, αν είχα γιαγιά κ αν είχε ασημένια κηροπήγια Last edited by nivam; 24-08-2011 at 18:48. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλο..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παιδιά ….
Τα νέα δεν είναι και άσχημα …..!!!!! δεν το λες τέλεια … αλλά τη δουλεία της … την έκανε η αλείφουλα …. Δεν της βάζεις 10’ ….. αλλά ένα 8-ρακι το παίρνει ….. Φώτο πριν και μετά από 20’ ακριβώς …δεν ασχολήθηκα και πολύ …. Ίσως με λίγο παραπάνω τρίψιμο και κάτι λίγο πιο σκληρό από το Vittex που χρησιμοποίησα να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα….. |
|
|||
|
|||
Μια χαρά φαίνονται, σου έφτασε ένα σωληνάριο?
|
|
|||
|
|||
Ναι ουτε το μισο δεν εχω χαλασει ...και αν ηξερα απο την αρχη πως δουλευει το πραγμα ...θα χαλαγα ακομη λιγοτερο .....
Απο την motoraid μου ειπαν να την απλωσω πανω και να περιμενω κανα 10λεπτο ..... η αλειφη ομως αυτη εινα αρκετα αραιωπιοημενη και δεν απλωνεται καλα ...πεφτει κατω ... ετσι αρχισα απο την αριστρη εξατμηση οπως μου ειπε αλλα απο την δεξια ..εβαλα λιγο στο Vittex και αρχισα να τριβω αμεσως ....το ιδιο αποτελεσμα ειχα.... |
|
|||
|
|||
Πολύ καλό το αποτέλεσμα δλδ η μέρα με τη νύχτα . |
|
|||
|
|||
Έχει τεράστια διαφορά....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποιο σωληνάρι έβαλες τελικά? μοτοραιντ? |
|
|||
|
|||
Ναι ... 11 Euroλακια
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|