|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Νίκο Σ' ευχαριστώ,
Πήγα και έκανα των 20000 Κμ και μπορώ να πώ οτι είχα την καλύτερη δυνατή εντύπωση. Πρώτη φορά είδα έναν ευγενικό και ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ (Επαγγελματία) μηχανικό με εμπεριστατωμένη άποψη για κάθε ερώτησή μου... Θα αρχίσω να αλλάζω συνήθειες μου φαίνεται. και θα κινούμε πολύ προς Κηφισιά μεριά !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Απόσπασμα:
δεν μας γράφεις τί εργασίες έκανες και πόσα πλήρωσες με τα ανταλλακτικά; |
|
|||
|
|||
Service των 20000 Κμ
- Λάδια Κινητήρα με φίλτρο - Βαλβολίνες Άξονα & Μετάδοσης - Φίλτρο αέρα - Ρύθμιση βαλβίδων Σύνολο: 147 € με την έκπτωση... Μηχανή: R1200 GS '08 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εδώ μιλάμε για 1.500 σε 48 ώρες...
|
|
|||
|
|||
πανω κατω δεξια αριστερα στην λεβεντογεννα κρητη....πρεβεζα,ηγουμενιτσα συβοτα λευκαδα επειτα και κατι ψιλικοκο σκυρο...+ βολο 2ΦΟΡΕς....ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ τα ρημαδια...τεσπα θα σας πω για κοστος service.O αρχηγος πανω πολυ εξυπηρετικος και φαινεται "κυριος"...προκαταβολικα και ειλικρινα μεγαλο ευχαριστω στο
GS FORUM & στον ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ...keep in touch soon |
|
|||
|
|||
Κωστη!!!Δεν ανοιγεις ενα εξουσιοδοτημενο?Πιο φτηνα θα σου ερχεται!!!
|
|
|||
|
|||
Θα με στηρίξετε...?? Αν ναι... θα το έχω υπόψη μου...
|
|
|||
|
|||
Προχωρα εσυ και μην φοβασαι τιποτα,ειδικα αν κερνας και σουβλακια!!!
|
|
|||
|
|||
λαδια
φιλτρο ιμαντας δυναμο μπιλια στο ψαλιδι/αλλαγη σφαιρικης αρθρωσης καθαρισμα κ/n φιλτρο ρυθμ. βαλβιδες εννοειται +εργασια 254Ευρω 1150 ADV ο θανασης σοβαρος/εξυπηρετικος και καλος τεχνικος...ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ GS FORUM ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |