|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: και γ@μω τα λαδια....
Κάνατε τι κάνατε με τον Πρετεντέρη το μπερδέψατε το θέμα….ρε Κώστα το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχεις?....η σε ζηλεύουνε που είσαι ομορφόπαιδο ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το σκεφτομαι να δοκιμασω και εγω τη Motorex. Καμια γνωμη απο αλλο χρηστη; |
|
|||
|
|||
Τελικά αφου δοκίμασα αυτα τα λάδια
αλλα διαπίστωσα κατι μικροκολλήματα του κινητήρα, κατέληξα στη Motorex 10-40. Για να δουμε... |
|
|||
|
|||
προσεχε την καταναλωση λαδιου με τα μοτορεξ και ειδικα με τα 10/40......ελεγχε συχνα την σταθμη διοτι εχουν την ταση να καιγονται υπερβολικα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δε μου το ειπες και πριν τα βαλω. |
|
|||
|
|||
Συγνωμη γιαυτο, παραλειψη μου.......
Τουλαχιστον κανε εναν τακτικο ελεγχο καιε 1000κμ και γραψε τις εντυπωσεις σου περι καταναλωσης ωστε να γνωριζουν και οι υπολοιποι. |
|
|||
|
|||
Μετά που άλλαξα τα λαδάκια στην γαϊδούρα....
BEL-RAY THUMPER 10W-40 ....δεν έχω άποψη για boxer αλλά για μονοκύλινδρο 650 είδα διαφορά ειδικά στο κιβώτιο τιμή λίτρου 14ευρώ(είναι λιγάκι ακριβό αλλά αξίζει) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το εχεις διαπιστωσει ο ιδιος η το εχεις διαβασει καπου? Ρωταω γιατι αυτα θα βαλω συντομα...κ αλλα λεει η motorex Ιδανικό για κινητήρες luft-/oelgekühlte μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου αναπτύσσεται σε στενή συνεργασία με την BMW . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συγκεκριμενα, τα δοκιμασα στΑ βαραντερο (3 τον αριθμο) μου σε ιξωδη 10/60 και 10/40 και καθε 1000κμ εβαζα απο 700ml (10/60) μεχρι και 500ml (10/40). Μετα πηγα στα συνηθισμενα ΜΟΤΟΥΛ 5100 (ημισυνθετικο) και αμσοιλ 10/40 (100% συνθετικο) οπου η καταναλωση λαδιου ηταν μηδενικη με αλλαγες στα 6000κμ ¨η 150μλ καταναλωση με αλλαγες στα 12000κμ. Και αυτο σε βαραντερο το οποιο σαν υδροψυκτο εχει τις μισες ανοχες στα μεταλλα απο τον αεροψυκτο μποξερ. Η μειωση της καταναλωσης πετρελαιου εγκειται σε αυτο ακριβως το ''ελαττωμα'' τους....δλδ τα ειδικα προσθετα που περιεχουν μειωνουν τις τριβες αρα και το ζορι του κινητρα, αρα και την καταναλωση (παντα θεωρητικα) αλλα εινια και υπαιτια για την καταναλωση του λαδιου αφου το φιλμ το οποιο δημιουργουν στις επιφανειες των κυλινδρων ειναι λεπτο και συνεχες προσφεροντας εξαιρετικη λιπανση αλλα λογω λεπτοτητας και συνεχειας διαρρεει στον θαλαμο καυσης. Προσεξε, αυτο το ''λεπτο και συνεχες'' που αναφερω δενε χει σχεση με το ιξωδες του λαδιου αλλα με την συμπεριφορα του ως 10/40 εναντι αλλων 10/40 λογω των διαφορετικων ¨η περισσοτερων προσθετων που περιεχει. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καθε Ποτε να αλλαζω τα λαδια στο bmw r1100gs ?? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 10-04-2010 23:29 |
Γ...μω τα κινητα σας.! | stukas | Μου τη δίνει που ..... | 10 | 18-01-2010 11:01 |
Η κρίση και τα αποτελέσματα... | kostasvar | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 3 | 25-10-2009 08:56 |
ATS και τέρμα τα «καπάκια»!!!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 21 | 07-08-2009 13:54 |
Ο Τοτός και τα χρήματα | kostas_366 | Ανέκδοτα | 12 | 20-01-2009 20:35 |