|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 24 Νοέμβρη το Gsforum.gr εκδράμει στο....
Απόσπασμα:
Αλέξανδρε εδώ η ενημέρωση να ξερουμε τι γίνεται Η Κυρία θα σε περιποηθεί αργότερα Άλλωστε αν δεις εσύ είσαι ενημερωμένος κ τακτοποιημένος μέσα στη λιτσα... |
|
|||
|
|||
Λίστα Συμμετοχών ...
Ενημερωμένη Πεμπτη 7 του Νοέμβρη! Όσοι φίλοι έχετε δηλώσει συμμετοχή διαβάστε το ποστ ...... και πείτε μου αν σας ενδιαφέρει η διαμονή για Σάββατο Επίσης διαβάστε την Λίστα Συμμετοχών και αν δείτε κάτι στραβό πείτε μου... 1. lepanto ένα δικλινο 2. anegis μονόκλινο παρακαλώ. 3. MARK(? για Κυριακή) 4. VDR Κυριακή 5. Arkas 6. SenseiG(?) 50-50 για Σαββατο 7. Gasgs 8. HAWK 46 Κυριακή 9. evan400f 50-50 για ΣαββατοΚυριακή 10. -DHMHTRHS- 11. Papadopaidi ??? 12. jtnakos(?) 13. tazman(?) 14. syan (???) 15. Akis(Για να δούμε) 16. Alkis83 Κυριακή 17. kokkinos1 18. KOSTIS-GS ....ένα δικλινο 19. kostas1200 20. dimitris arazos 50-50 για ΣαββατοΚυριακή 21. Lepanto ii ενα δίκλινο 22. angelthing Σάββατο σε δικλινο(rigi) 23. panagiotis.farmer 24. aeriko Ενδιαφέρομαι για Σάββατο 25. tom ένα δικλινο 26. figus 27. omorfantras ένα δίκλινο για Σάββατο 28. nanoshophellas ένα δικλινο 29. BMW 1150 RT 30. Lazaros28 (an yparxei endiaferon … eimai k gw mesa) 31. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΚΙΑΣ (ελπιζω να τα καταφερω) 32. Zissimo(απο Παρασκευη εγω αντισκηνο η τετρακλινο) 33. Zervas ένα δικλινο 34.peterv από Σάββατο σε συγγενη του 35.steliosx Δεν λέω από τώρα το "ναί".... 36.alekni ....για τρίκλινο (τετράκλινο) 37.gabizarksertao... ένα δίκλινο 38.rigi Σάββατο σε δικλινο (angelthing) Διαμονή από Σάββατο:
Επειδή Παρασκευή βράδυ θα μιλήσω με την ιδιοκτήτρια των Πύργων... Αυτή την φορά θα σιγουρέψω οριστικά την συμμετοχή μας αλλά όχι τελειωτικά εννοείται Καλό θα ήταν όσοι έχουν διάθεση για διανυκτέρευση Σαββάτου να ενημερώσουν έτσι ώστε να ξέρει και αυτή τι να περιμένει Επίσης έχω αρχίσει να ψήνομαι για διανυκτέρευση ... Τι λέτε δεν την κάνουμε διήμερη να γουστάρουμε??? Για το Σαββατιάτικο γλεντάκι λέμε τώρα και δεν είναι ανάγκη από πρωί Σαββάτου για όσους δουλεύουν Σάββατο... Πχ εγώ αν συμμετάσχω από Σάββατο θα αναχωρήσω από Άργος 17.00 απόγευμα Last edited by siraxanz; 08-11-2013 at 02:55. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
γειας παιδες, ειμαι και εγω μεσα (αν δεν με γα..... η μεση μου χαχαχα) αν ειναι θα παρω ενα δικλινο με τον angelthing.
|
|
|||
|
|||
Καλημερα Χαρη...μεσα και γω απο σαββατο με δικλινο γιατι θα ειμαι με την κυρια,διπλος, τριβαλιτσος....ελπιζω να μην ειναι μονο για αντρες η εκδρομη !!!
|
|
|||
|
|||
Μίλησα την Παρασκευή με την ιδιοκτήτρια και μας περιμένει
Επίσης έχω αρχίσει να ψήνομαι για διανυκτέρευση ... Τι λέτε δεν την κάνουμε διήμερη να γουστάρουμε??? Για το Σαββατιάτικο γλεντάκι λέμε τώρα και δεν είναι ανάγκη από πρωί Σαββάτου για όσους δουλεύουν Σάββατο... Πχ εγώ αν συμμετάσχω από Σάββατο θα αναχωρήσω από Άργος 17.00 απόγευμα Πάμε δυνατά να περάσουμε καλά! Η Μάνη μας περιμένει! Να ενημερώσω ότι ο Πέτρος ακα peterv κατάγεται απο την Μάνη και θα συμμετάσχει στην εκδρομή από Σάββατο. Με ενημέρωσε ότι μπορεί να φιλοξενήσει στρωματσάδα και εκ των ενόντων κάποιους φίλους που είναι άνεργοι και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα της διανυκτέρευσης! Η πρόταση είναι συναδελφική από μοτοσυκλετιστή προς μοτοσυκλετιστές και μόνο έτσι να διαβαστεί! Μου είπε για 4-5 άτομα! Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ ας κάνει ένα πμ στον peterv για τα περαιτέρω. Μπράβο Πέτρο! Λίστα Συμμετοχών ... Ενημερωμένη Δευτέρα 11 του Νοέμβρη! Όσοι φίλοι έχετε δηλώσει συμμετοχή διαβάστε το ποστ ...... και πείτε μου αν σας ενδιαφέρει η διαμονή για Σάββατο Επίσης διαβάστε την Λίστα Συμμετοχών και αν δείτε κάτι στραβό πείτε μου... 1. lepanto ένα δικλινο 2. anegis μονόκλινο παρακαλώ. 3. MARK(? για Κυριακή) 4. VDR Κυριακή 5. Arkas 6. SenseiG(?) 50-50 για Σαββατο 7. Gasgs 8. HAWK 46 Κυριακή 9. evan400f 50-50 για ΣαββατοΚυριακή 10. -DHMHTRHS- 11. Papadopaidi ??? 12. jtnakos(?) 13. tazman(?) 14. syan (???) 15. Akis(Για να δούμε) 16. Alkis83 απο Σάββατο 17. kokkinos1 18. KOSTIS-GS ....ένα δικλινο 19. kostas1200 20. dimitris arazos 50-50 για ΣαββατοΚυριακή 21. Lepanto ii ενα δίκλινο 22. angelthing Σάββατο σε δικλινο(rigi) 23. panagiotis.farmer 24. aeriko Ενδιαφέρομαι για Σάββατο ψάχνω συγκάτοικο για δίκλινο 25. tom ένα δικλινο 26. figus ενα δικλινο 27. omorfantras ένα δίκλινο για Σάββατο 28. nanoshophellas ένα δικλινο 29. BMW 1150 RT 30. Lazaros28 (an yparxei endiaferon … eimai k gw mesa) 31. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΚΙΑΣ (ελπιζω να τα καταφερω) 32. Zissimo(απο Παρασκευη εγω αντισκηνο η τετρακλινο) 33. Zervas ένα δικλινο 34.peterv από Σάββατο σε δικό του 35.steliosx Δεν λέω από τώρα το "ναί".... 36.alekni ....για τρίκλινο (τετράκλινο) 37.gabizarksertao... ένα δίκλινο 38.rigi Σάββατο σε δικλινο (angelthing) 39.GeorgeP 40.ortho ενα δικλινο ? Διαμονή από Σάββατο:
Οι ημέρες πλησιάζουν οι Πύργοι χωρούν πολλούς ακόμα! Last edited by siraxanz; 16-11-2013 at 00:25. |
|
|||
|
|||
κι εγω δηλωνω συμμετοχη.....μόνος διοτι ως γνωστον το ταξιδι με μοτοσυκλετα ειναι χομπυ με μεγαλες δοσεις ενος ''φτωχου και μονου cowboy''.............
θα σας βρω ολους κατω στην Πατριδα μιας και θα διανυκτερευσω στο οικογενειακο μας σπιτι....... Θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος...καλη ανταμωση......) |
|
|||
|
|||
Φιλαράκια ψήνομαι κι εγώ, λόγω του μικρού είναι λίγο δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω, οπότε θα ήθελα μία κράτηση για μένα για το Σάββατο για δίκλινο, διότι την πεζοπορία δεν την χάνω με τίποτε! Αν κατάλαβα οριστικοποίηση συμμετοχής πρέπει να γίνει μέχρι τις 20 του μήνα;
|
|
|||
|
|||
Χάρη, στο ποστάρισμά μου #106 αναφέρω ότι ψάχνω συγκάτοικο για δίκλινο
|
|
|||
|
|||
Πολύ μου αρέσει αυτή η εκδρομή !!!
Μπράβο Χάρη για την ιδέα σου !!!! Να και ένα link για την ιστορία του Ταινάρου και μια Μανιάτικη παροιμία προς τους εκδρομείς : "Περαστικός βλέπεις τη Μάνη σε τρεις ημέρες, περπατητής σε τρεις μήνες και για να δεις τη ψυχή της θέλεις τρεις ζωές. Μία για τη θάλασσα, μία για τα βουνά της και μία για τους ανθρώπους της." |
|
|