|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 Μέχρι στιγμής 45. |
|
|||
|
|||
Σου πρόσθεσα ένα ακόμα από 2 σε 3
|
|
|||
|
|||
Άν κάνω κανένα λαθάκι παρακαλώ διορθώστε με
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=eytyxios;391020]Άν κάνω κανένα λαθάκι παρακαλώ διορθώστε με [/QUO
Να σου πω κάτι ρε φίλε? Είσαι αδιόρθωτος! Καλημέρα φιλαράκι! Δεν μου λες? Θα μου αλλάξεις το ball joint? Και μετά κερνάω KFC ή θα σε πάω πουθενά για καφέ... |
|
|||
|
|||
ΟΚ παιδιά.
Περίεργο πάντως. Η αλήθεια αν και δεν μου έχει πάθει ποτέ κάτι θα έπαιρνα ένα λαστιχομπαλάκι (καλό;...) να έχω, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σας δω. Μπράβο για την κίνηση πάντως. |
|
|||
|
|||
Παιδιά έδωσα την προκαταβολή για να φτιαχτεί το καλούπι και σε 5 με 10 μέρες θα είναι έτοιμο το δείγμα.
Μόλις το έχω στα χέρια μου θα ανεβάσω φωτογραφεία στο Forum και θα το φέρω και στην συνάντηση να το δείτε. Πάντως θα έχετε συχνά νέα για τις εξελίξεις. Last edited by eytyxios; 30-05-2011 at 14:30. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |