|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: .... Gs καφεδακι στο Solingen!...ακομα ενας επισκεπτης απ τη
.... γεια χαρα και παλι απ το βροχερο Solingen φιλαρακια! Για μια ακομη φορα η παρουσια ενος φιλου της μοτο-παρεας απ τη πατριδα ...ομόρφυνε την ημερα μας και μας εδωσε χαρα και κουραγιο! Ο φιλος Μανώλης απ το Πειραιά ,γνωστος χωματερος στη παρεα μας σαν mpelimpasis ...που ηταν για δουλιες στη γειτονικη πολη του Essen .....βρηκε χρονο και περασε το απογευμα απ το μαγαζακι μας και τα ειπαμε επιτελους και απο κοντα!
...και τι δεν συζητησαμε ! ... για ταξιδια!...για τους φιλους ...την πατριδα ... για τις δυσκολιες ,τα ονειρα και τις προσδοκιες!... τα μελλοντικα σχεδια! ...τους στοχους μας! ...ολα τα ειπαμε ! Και αφου μου κανε και μια εισαγωγη στην αγνωστη για μενα χωματερη χρηση της GS!!!! ...και χαζεψαμε και τις πολλες παλιοτερες φωτογραφιες του απο βουνησιες εξωρμησεις και χωματινα σχολεια της παρεας στην Ελλαδα ... καναμε και μια βολτα απ το Saloon (ετσι το ονομασα...τη νεα μου γωνιά/χωρο, που αραζω , εχω τα εργαλεια μου , φροντιζω τη μπουμπου μου και ασχολουμε γενικως με οτι αγαπαω και εχει σχεση με τη μοτοσυκλετα)...και συζητησαμε για ωρες για οτιδήποτε εχει σχεση με τις μεγαλες αγαπες μας ...δηλαδη τις μπέμπες μας!..χεχε! ...τι να πω φιλε Μάνο!....ειλικρινά χαρηκα πολυ αυτη τη γνωριμια μας ...πολυ περισσοτερο γιατι ειχες αρκετο χρονο μαζι σου και μπορεσαμε να σε ευχαριστηθούμε! Λενε οτι το προσωπο ειναι ο καθρεπτης της ψυχης ..και νομιζω αντιπροσωπεύεις ακριβως αυτο που εχω στο μυαλο μου οταν μιλαμε για Κρητικο! Αυτο το νησι, κατι σας κανει εσας τους ντοπιους απ μικρους και μου βγαζετε κατι πολυ αδελφικο και φιλοτιμο! Απο μενα ...ειμαι σιγουρος οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο και ευχομαι πραματικα να εκπληρωσεις ολους τους στοχους σου. Παντα θαυμαζα τους ανθρωπους που ακολουθουσαν απο ενστικτο αυτο που ηθελαν να πετυχουν στη ζωη τους και οχι αυτο που τριτοι αποφασιζουν για αυτους! ...Τα φιλια μας και τα χαιρετισματα μας απο ολη την οικογενεια! Χεχε!...Ισως πιουμε καποτε ενα καφεδακι στο ονειρεμενο λιμανακι σας, εκει διπλα στο πλατανο , παρεα με τους Βροντάκηδες και τους Φουρτουνάκηδες!!! .. |
|
|||
|
|||
Γεια σου Γιάννη ψυχαρα!
Καλα να περνάς φίλε! |
|
|||
|
|||
Αυτά είναι τα ωραία..!!
Sent from my kibariko iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Καλώς τον δέχτηκες Γιάννη..
H μικρή θεά, φτου,φτου. |
|
|||
|
|||
Ωραίοι
Γιάννη, καλορίζικο το νέο "εργαστήριο" |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ευχάριστα πράγματα !
Μανόλη, περιμένουμε τα νέα του Γιάννη από κοντά ! Γιάννη, έμαθες τα δικά μας τα νέα ! Άντε και στα επόμενα ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Γιαννη με το καλο να δε#### καλα φιλαρακια!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τους χαιρετισμους μας απο Αθηνα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ADAC Motorrad Intensiv Sicherheitstraining ... 8μιση ωρες απ τη Θεωρια στη πραξη! | ΙoannisPanagiotidis | GS Forum - Road & Enduro Training | 69 | 19-05-2013 01:49 |
Η ψυχική δύναμη, είναι μεγαλύτερη απ' τη σωματική - #2 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 9 | 08-09-2009 13:50 |
Η ψυχική δύναμη, είναι μεγαλύτερη απ' τη σωματική !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 31-08-2009 22:32 |
ενας μανιακος ακομα | gsmaniac | Καλώς ήλθατε | 31 | 28-07-2009 12:31 |