|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μετραω προβατακια Κυριακη 24/3 και 12 το μεσημερι
Η χθεσινή μέρα για άλλη μια φορά απέδειξε την μοναδικότητα αυτού του forum!!!!!
Σε ένα υπέροχο μέρος, μια κορυφαία παρέα και ένα φανταστικό τραπέζι. Τι να πω και τι να πρώτο-σκεφτώ; Τον Χάρη και τον Γιώργο που ήταν κάτι παραπάνω από οικοδεσπότες;Να μην μας λείψει τίποτα και το κυριότερο να αισθανθούμε σαν τον σπίτι μας Υ.Γ. Γιώργαρε αποδείχτηκες τελικά μεγάλο ταλέντο Τον καλλιτέχνη Φώτη που μας έκανε την έκπληξη;Περιμένουμε και την δική σου φωτογραφική ματιά από εχθές όπως μόνο εσύ ξέρεις........... Τα παιδιά από τον Βόλο;Μπορεί στο φαγητό να αποδείχτηκαν τσικό αλλά ήταν μια ευχάριστη νότα και κυρίως οι συμβουλές του Γιώργου για τα λάστιχα Τον Αιμίλιο από την Πόλη;Φίλε μου χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα επιτέλους και από κοντά και εύχομαι να ανταμώνουμε συχνότερα Υ.Γ. Ζήτω η τρέλα Τον Στέλιο η σταθερή συνιστώσα της Κοζάνης;Χάρηκα που σε ξαναείδα φίλε... Τον Δημήτρη με την απίστευτη κορούλα;Φιλαράκι μεγάλο ταλέντο η μικρή να την χαίρεσαι Τον Κώστα που φρόντισε και για τα καφεδάκια μας για να φύγουμε με το κεφάλι στην θέση του; Τον Χαλλλαρό που μόνο χαλαρός δεν ήταν;Φοβερό πιρούνι Τον κολλητό μου Κώστα (hairentin) για την παρέα σε όλη την διαδρομή;Τελικά φιλαράκι είδες τι ωραία που είναι με τους τρελούς; Για το τέλος αφήνω τα αδέρφια τον ΓΙΑΝΝΗ και τον ΝΙΚΟ Για τον Γιάννη ότι και να πω είναι πραγματικά πολύ λίγο...............το μόνο το οποίο θα αρκεστώ να πω είναι ότι χαίρομαι που αυτό το forum έγινε η αφορμή να σε γνωρίσω.Είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλη την σημασία της λέξης και αυτό το πράγμα με ολοκληρώνει και εμένα ( δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι).................. Μιλώντας για φίλους βέβαια ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος για τον γιγαντάκο μας.Νίκο μου σε ευχαριστώ................τα υπόλοιπα τα νιώθεις μέσα στην καρδιά μου Η κατάθεση ψυχής τελείωσε μετά την χθεσινή μαγεία Αν ξέχασα κάποιον ζητάω ταπεινά συγγνώμη.......... Να είμαστε πάντα γεροί να ανταμώνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Last edited by kornlaz; 25-03-2013 at 12:02. |
|
|||
|
|||
Όλα περνούν και χάνονται στον χρόνο στην πορεία αλλά το μόνο που μένει να είστε σίγουροι είναι η αληθινή ΦΙΛΙΑ!!!!
Ευχαριστώ όλους για αυτήν την υπέροχη συνάντηση παλιούς και νέους φίλους και το παρέακι απο Κοζάνη. ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
μπράβο στους Κοζανιώτες !
|
|
|||
|
|||
κ απο τους βολιωτες
παιδια πραγματικα ησασταν τελειοι συγχαρητηρια στον γιαννη κ βεβαιως στους οικοδεσποτες ειμαστε υποχρεοι κ περιμενουμε να ξανανταμωσουμε ηρθαμε για αλισβερισι κ φυγαμε σκασμενοι απο φαι κ φυσικα με την γνωριμια των καλυτερων ανθρωπωννα μαστε παντα καλα κ καλες βολτες ΜΠΡΑΒΟΟΟ |
|
|||
|
|||
Λιγη υπομονη σημερα θα προσπαθησω να βαλω τις φωτο !
|
|
|||
|
|||
Μου πήρε 2 μέρες να συνέλθω απο το Κυριακάτικο ... Τα περισσότερα τα είπαν οι προλαλήσαντες ...
εγώ απλά θα πω , οτι μέχρι την Κυριακή , νόμιζα οτι ήξερα απο οργάνωση γλεντιών , νόμιζα οτι ήξερα απο φιλοξενία , νόμιζα οτι ήξερα απο καλό φαγητό ... Τίποτα δεν ήξερα .. Η καλή παρέα ήταν δεδομένη , αν και για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε καλύτερη των προσδοκιών . Αλλά δεν περίμενα να είμαστε τόσα άτομα μαζεμένα και να μην λήψει πραγματικά τίποτα (κάποιο βέβαια σκίστικαν για να το πετύχουν) , δεν περίμενα οτι θα κάθομε σε ένα σπίτι με την άνεση που κάθομε στο δικό μου , και αυτό έγινε κατανοητό με 2 κουβέντες ... και φυσικά δεν περίμενα οτι θα υπάρξουν γεύσεις που θα "ξεφτίλιζαν" τις όποιες σπεσιαλιτέ μου ... Για όλα αυτά ευχαριστώ απο καρδιάς ... Είμαι μικρός ακόμα θα μάθω ... Υ.Σ. Κορνήλιε , την επόμενη φορά που θα πω όχι σε κάτι ανάλογο , δέσε με στη σέλα και σείρε με ... στο τέλος ευχαριστώ θα σου πω ... |
|
|||
|
|||
Ηρθε και η δική μου ώρα να σας δείξω πως είδα από τη δική μου ματιά αυτή την τόσο ζεστή συγκέντρωση στην Κοζάνη ! ανεβαίνοντας κάναμε με την οικογένεια μια στάση σε γνωστά μέρη που ελπίζουμε να περάσουμε καλά και φέτος σαν gs forum ! ε που αλλου στον αγιο θεοδωσιο ( εκει που ειδαν αρκετοι το Διαμαντη ) δεν καθίσαμε ώμος πολύ γιατί έπρεπε να προλάβουμε να φτάσουμε γρήγορα στην Κοζάνη ! όπου εκεί γινόταν μια μάχη ! η μάχη της προβατίνας ! μόνο κάποια ομοιώματα θα μείνουν στην Κοζάνη για θυμουνται πως ηταν καποτε τα προβατακια ! ο άρχων της προβατίνας πάντα καλοσυνάτος και ετοιμοπόλεμος ! καποιοι πεινουσαν οπως καταλαβα ! ο αγώνας που έδωσε ο Γιάννης να μείνουν όλου ικανοποιημένοι ήταν σκληρός από μένα ένα μεγάλο μπράβο και στο Γιάννη και στο Χάρη και στο Γιώργο και σε οποίον άλλο τυχών ξέχασα ! τελειώνοντας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία των παιδιών εκεί στην Κοζάνη δυστυχώς λόγω τεχνικών προβλημάτων της συζύγου μου δεν μπορέσαμε να καθίσουμε περισσότερο και χάσαμε τα καλύτερα ( το κοκορέτσι ρε γαμώτο ) δεν πειράζει κάποια άλλη φορά ! επόμενο ραντεβού στην πίτα του Λιτόχωρου !
|
|
|||
|
|||
Παντα τετοια παιδια μου,οι τρελοσουρδοι εγγυηση λεμε!!
Γιανναρε εχω μεινει ομως με την απορια ρε συ!! Τι πηγε στραβα και ασχοληθηκες με τις κρεπες?? |
|
|||
|
|||
ΕΦΤΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!
ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ? ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ!!! |
|
|