|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Απόσπασμα:
Το ονομα αυτων..........continental taial attacK Και η ΠΙΣΤΑ 1 Και μετα την διανυκτερευση η ΠΙΣΤΑ 2 ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ (Νικολα ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ και Νικολα Περιστερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ) Last edited by jtnakos; 21-09-2013 at 00:08. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα. Εβαλα τελικά τα λάστιχα στο F 800 GS. Τα TR 91. Ολα καλά απλά δεν μου άρεσε που το μπροστά λάστιχο είχε ημερομηνία παραγωγής Σεπ '12. Νομίζω είναι λίγο παλιό χωρίς να θεωρηθεί ότι γκρινιάζω, απλά το λέω μιας και ποστάρουμε και εντυπώσεις. Ευχαριστώ πάντως το forum και τον Λεοντόκαρδο.
|
|
|||
|
|||
Ηρθε η ωρα για αλλαγη ελαστικων!! Για να ειμαστε ετοιμοι για τις εξωρμησεις μας τον χειμωνα!! Λεοντοκαρδε σου στελνω p.m.! Ευχαριστω πολυ!
|
|
|||
|
|||
Να ευχαριστήσω κι εγώ το GS Forum, και τον Νίκο Περιστερά..
|
|
|||
|
|||
Ηρθε η ωρα να ξανααλαξω τα λαστιχακια μου στο RT.Νικολα σου στελνω π.μ.για τα περαιτερω..
|
|
|||
|
|||
Καινούρια λαστιχάκια και για την δική μου μπέμπα.
στέλνω pm |
|
|||
|
|||
Με καινούρια λαστιχάκια από σήμερα.Ευχαριστώ πολύ το Δημήτρη και τον Νίκο γιά τήν εξυπηρέτηση και τον Περιστερά για την άψογη δουλειά και την τιμή.
|
|
|||
|
|||
Μεγάλο ευχαριστώ στον Λεοντόκαρδο και στο GS Forum γενικότερα για άλλη μια αντικατάσταση ελαστικών στο Περιστερά.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ τους Νικολάδες για όλα, αν και τους ταλαιπώρισα με την βιασύνη μου
METZELER NEXT για να δούμε |
|
|||
|
|||
Ένα ζευγάρι Dunlop TR91 για το 1150 παρακαλώ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |