|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
καλησπέρα σε όλους... έφτασε και για μένα η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο
"κορίτσι" και λεω να δοκιμάσω τα metzeler karoo 3... φίλε νίκο θα σου στείλω p.m. ... καλό σαββατοκύριακο! |
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα,
θα ήθελα και εγώ ένα ζευγάρι λάστιχα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος την πρώτη φορά από την εξυπηρέτηση! Σου στέλνω ΠΜ |
|
|||
|
|||
Καλησπερα Λεοντόκαρδε! Θα ηθελα να παραγγειλω ενα σετ για το μηχανακι!Παρακαλώ να ενημερωθεί ο έμπορος. Ευχαριστώ!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
μόλις γύρισα από το κατάστημα με τα καινούρια karoo 3... ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Νίκο (Λεοντόκαρδος)
και κατ' επέκταση το GS Forum για την ταχύτατη εξυπηρέτηση! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα Λεοντόκαρδε πως είσαι; Θα ήθελα να παραγγειλω και εγώ ένα ζευγάρι για το gs R 1200 μου! Γιατί σαν να το παράκανα με τα Anakee 2!Ειδη έχω ξεπεράσει τα 32,000klm Στέλνω περαιτέρω λεπτομέρειες στο pm! Παρακαλώ όπως ενημερωθεί ο έμπορος. Ευχαριστώ πολυ!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Λεοντόκαρδε, θα ήθελα και εγώ να αλλάξω λάστιχα στη μηχανή μου. Θα σου στείλω με pm τις λεπτομέρειες για να ενημερωθεί ο έμπορος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
|
|
|||
|
|||
Μόλις μπήκαν τα λάστιχα. Όλα καλά. Ευχαριστώ το forum
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟ GS!
ΣΤΕΛΝΩ ΡΜ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
|||
|
|||
Οι πρώτες εντυπώσεις απο τα Anakee 3 είναι φανταστικές..
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο (Λεοντόκαρδος) και κατ επέκταση στο gs forum για την άμεση εξυπηρέτηση! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |