|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Υπομονή Μανώλη μου, ο χρόνος κυλά σαν νερό, και σύντομα θα είμαστε πάλι στον επίγειο Παράδεισο, που λέγεται Αγιο Ορος!! (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) Αλλωστε τάπαμε και τα συμφωνήσαμε.. Την καλημέρα μου και στον αδελφό σου...
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα.. Κρητίκαροι λεβέντες με τα όλα σας.... |
|
|||
|
|||
ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΥ ΜΕΛΙΤΩΝ.
|
|
|||
|
|||
Γειά σας από Λάρισα
|
|
|||
|
|||
Έλα και ανησυχούσα για σας, δε δώσατε κανένα σήμα. Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας, και Χρόνια Πολλά στους Γιώργηδες!
Last edited by Fuji; 23-04-2012 at 17:40. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Η Διονυσίου καθώς προσεγγίζατε από το μονοπάτι, ε; Φανταστική διαδρομή, γεμάτη αρώματα και γαλήνια θέα στο πέλαγος ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξεκινώντας από την Ι.Μ.Γρηγορίου και μετά από 2 ώρες παρά κάτι περπάτημα φορτωμένοι με τα πράγματα μας, μέσα σ'ενα δύσβατο μονοπάτι και την καρδιά μου να χτυπάει σε τρελά νούμερα από την κούραση, ξαφνικά πίσω από ένα μεγάλο βράχο εμφανίζεται αυτό το αριστούργημα, η Ι.Μ.Διονυσίου!
Μια πραγματικά φανταστική διαδρομή, γεμάτη αρώματα και υπέροχη θέα Νικόλα! Φίλε μου Νικόλα χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα και σ'ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την υπέροχη αυτή ιδέα που είχες,για την όλη οργάνωση και βοήθεια μέχρι την τελευταία στιγμή που μας πρόσφερες και για το ότι μου έδωσες την ευκαιρία να ζήσω στο πανέμορφο, γεμάτο γαλήνη και πνευματική ανάταση Περιβόλι της Παναγιάς! Δυστυχώς ο καιρός την πρώτη μέρα δεν μας έκανε το χατίρι και δεν μπορέσαμε να είμαστε μαζί, πάντως να ξέρεις πως για την επόμενη φορά να με υπολογίζεις από τώρα! Πέρασα 4 ημέρες με μια απίθανη παρέα, όλοι σας καταπληκτικά παιδιά, με κάνατε να νιώθω πως σας ξέρω χρόνια! Ελπίζω γρήγορα να σας ξαναδώ, ήδη μου λείπετε, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!! GS Forum |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |